Jag kan inte sova..

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffin' paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind at his back
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength


Han har en speciell plats

.

Adrenalinkicken är densamma oavsett vilken av dom man gasar på med:





Nog bland dom fräckaste känslorna jag varit med om när jag rejsande med en riktig galopphäst!

.

Nu anser jag mig själv som färdig med detta arbete! Givetvis finns det möjlighet till förbättringar, men det gör det ju alltid.. Sedan är det vissa saker jag inte riktigt fattat, men det ska vi ju hjälpas åt med imorgon. Hoppas jag fattat det rätt, alltså att det är ett likadant seminarium som sist gång med henne :S Jaja.. Ett annat orosmoment är att jag typ inte skrivit något alls från boken, utan från det jag lärt mig från gymnasiet osv :P Men men, det återstår att se hur det går. Idag har jag bara levt på kaffe, så magen KURRAR! Nu blir det mat och sen stallet :)

Jag är SLUT


:D

Går faktiskt bättre än förväntat! Fast vi får ju vänta på resultatet... Hoppas energin håller i sig resten av dagen :D

Tjiho

Ja ni vet ju varför jag är dålig på att uppdatera nu. Det stavas P-L-U-G-G-A. Så nu ska jag slå mig ner och skriva A4:a långa svar på 15 frågor. Har räknat ut att varje svar tar ca 30min att skriva så de kommande 7,5h av mitt liv ska jag lägga ner framför datan, och förhoppningsvis inte för mycket på fb, utan på ett bra skolarbete! Tjolahopp vad jag ska lära mig massa nya, roliga grejer för framtiden! Det kommer vara ROLIGT att ta reda på svaren i vår assvåra, engelska Bibel, samt att bli en prenumerant på Google översätt. Det är KUL Malin, roligt! Tänk vad skönt när det är gjort! Då är det bara att börja inför tentan istället!

Puss på er gott folk!



Gick sådär att motivera mig själv kan man säga...

Min dag ser ut så här:

Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga..
Ämnet är ju bland annat motivation, precis något jag behöver just nu.. Går inte alls bra :(

Det får vara allt för mig idag, hoppas på bättre tider imorgon!

Tjingeling

Sol & värme hade man ju inte tackat nej till nu, brrr.

Jaa vad ska man säga..

Gick ungefär lika bra som alltid när jag ska försöka plugga inför något i någorlunda tid..
Nu ska i alla fall Rick komma hit snart, men måste få läst lite ändå..! Mitt huvud säger alltid "Äh, du kan bara googla det imorgon, hitta på något kul istället!" Hmm, inte bra. Kanske kan få läst några kapitel medan han ser igen avsnitten på Supernatural han inte sett än. Sounds like a plan!

Nej, duschen ropar på mig nu
Tjing :)


Mycket smaklig tröja må jag säga. Kanske beroende på att jag köpte den till honom i Magaluf.. ;)

.

Nu pyser jag iväg, höres någon gång senare ikväll igen! Under tiden, kolla in Ana-Ginas blogg om ni inte gjort det. Störtskön tjej!

http://anagina.blogg.se/

Hi!

Vaken och allert :) Visst klockan är ganska mycket, men har både ätit frukost, diskat och hängt upp en tvätt så är ganska nöjd ändå! Nu ska jag kolla en film eller serieavsnitt innan jag åker till stallet och pluggar lite där, och sedan fortsätter plugga hemma. Har precis anmält mig till tentan nästa fredag också, börjar bli stressad för vet inte när jag kommer börja plugga inför den! Det jag ska plugga idag, imorgon och kanske på torsdag är ju bara inför seminariet om emotion/motivation.. Jaja, det löser sig alltid..

Vad gör vi? - Nu kör vi!


god natt :)

Precis borstat tänderna och ska kolla ett avsnitt av Supernatural innan jag ska försöka sova :) Ruggigt trött.. Imorgon ställer jag klockan på 10.00 och börjar dagen med en stoor kopp kaffe! Försöker intala mig att huvudvärken är abstinens, har ingen annan logisk förklaring just nu, baksmällan kan ju inte hänga i såhär länge liksom.. Eller kan kan den väl men känns inte troligt, trots att jag levde ordentligt upp till mitt nya, fina smeknamn "Svampen" i fredags :P Som sagt : "Tjejer som åker till Magaluf kommer tillbaka förstörda" Japp, det skriver vi under på! Men hjälp så roligt det var, unnar varenda en en sådan perfekt, lyckad resa! LA nästa sommar kommer bli precis lika bra, om inte bättre. Tre gånger så lång tid som Mallis åtminstone ... ;)

Sov sött mina vänner, om ni nu inte redan gör det :)



Jag är ingen jätte, men fick stå på ett trappsteg :P


Hellu igen :)

Tror ni inte kräket hade lyckats med att dra av sin munkorg idag!? Tror inte hon håller med om bantningsmetoder, eller bantning överhuvudtaget...

Nu blir det väl snart Idol då. Hade jag fått välja så borde varken hon Madeleine eller Jamilla gå vidare. Den första är ju helt enkelt bara barnsligt störande och den andra har ju bara gnällt sig genom hela slutaudition! Men men måste man välja så får det väl bli Madde då, hon kan ju iaf sjunga..

För övrigt är jag kär i Supernatural. Helt totalt störtförälskad. Har jag väl i och för sig varit sedan det började sändas, men oj oj vad olaglig jag blivit plötsligt. Allt pga Sam och Dean!


.

Här skrev jag att jag skulle slå mig ner med Bibeln. Vad händer? - Inget! Har fastnat framför datan som vanligt! Frustrerande.. Ska i vilket fall äta lite och sen bila upp mot stallet, hoppas allt har gått bra :)


Återigen

Så ber jag så hemskt mycket om ursäkt för en patetiskt dålig uppdatering. Anledningen är samma som förra helgen PLUS att jag är sjuk :( På bättringsvägen nu men legat med frossa och ont i kroppen sedan i lördags morse. Och nej inte endast baksmälla :P
Var en ganska trevlig fredag för övrigt. Jag och C-K körde lite förfest innan Hampus och hans kompis kom och joinade. Och det var trevligt.. Fram tills vi gjorde misstaget att börja diskutera politik! Och givetvis så var jag den enda som röstat på vänsterblocket, ajaj :P Så tyvärr smådålig stämning (enligt mig) innan vi stack till Nefertiti. NJA är det enda jag kan säga om det stället, njaaaaaa.. Men träffade Simon vilket var kul :D Jag och C-K flydde sedan och mötte upp några i Swedish Balkong Mafia vid Bryggeriet :) Blev att hänga en stund där (och tyvärr ännu fler Sambucca shots, baad) innan vi stack hem till Södra vägen för att sova :) Och för min del.... Inte må så bra .... Hehe. Och på morran efter vaknar jag och bara utbrister "vemfan är det där?" om killen som snarkade i sängen bredvid mig. Jodå, då var det Victor som kommit inramlandes väldigt sent, eller tidigt om man så önskar ;) Mattias däremot, valde en så skön sovplats som under trappan :) HAHA man ger ju upp för mindre... Anyhow så var vi tvungna att sticka väldigt tidigt för C-K behövde hem och passa hundarna, men det var skönt att vara hemma i sin egen säng innan tolv faktiskt :) Sedan kom Rick och tog hand om mig och min frossa hela dagen i lördags och söndags :)

Igår släppte vi även ihop min pålle med övriga flocken efter att hon gått ensam i ett år pga skada. Och lilla sötan vad ängslig hon var, och vad en dum häst satte efter henne direkt hon ville närma sig.. Men så fort dom övriga sprang åt ett annat håll så travade hon fram till grinden där jag stod "rääddaa mig mattee!". Lilla djur <3 Så jag håller alla tummar och tår jag någonsin har för att senan inte har gått upp!!!

Usch vilket bladdrig text, men är fortfarande snurrig i huvudet :P Nu blir det väl till att slå sig ner med Bibeln..

Over and out folks!


Hurry

Idag blir det dåligt med uppdateringen, ska försöka leva livet ikväll! Eller det är väl självklart att man gör i och för sig. Men ah, you get me. Så vi höres imorgon igen! :)

Pusss

Och förresten, havregrynsgröt och kaffe är grejen på morran! Tjenare vad magen vaknar också.

.

Jaha. Planer kan ändras väldigt fort, så nu får vi se vad som händer och sker imorgon kväll.. Min busiga grej börjar jag dock bli nervös inför. Men banga får jag inte göra, inte min stil!

Nu har jag i alla fall dammsugit och packat lite ifaaaall det behövs imorgon :P Nu ska jag ringa lite och sen blir det till att försöka sova :) Heldag med föreläsningar imorgon..

Sov sött!


Tjenixen

Tog bilen ner till stan förut idag så åkte direkt till stallet när jag kom från skolan :) Seminariumet gick allt ganska bra. Men är svååårt! Fast roligt när man förstår såklart :D Men blir jäkligt mkt plugg innan tentan, termer och skit att plugga in. Men men det är lika för alla!

Nu blir det snart Idol, heja Daniel! Sen blir det till att duscha, städa, packa soova!


Stoneface


God morgon

Ville bara ha det sagt. Idag är det seminarium. Har jag förberett mig? -Nej. Är jag pigg och allert? -Absolut inte. Vet inte vad som händer, sover ju åtta-nio timmar men är alltid jättetrött :( Får väl lägga mig tidigare på kvällen "helt enkelt"...
I eftermiddag blir det hetsigt för imorgon ska jag inte hem mellan skolan och Gbg, så får göra allt jag behöver göra inför det ikväll.

Imorgon ska jag nog dessutom vara väldigt busig... ;) Vad det gäller berättar jag när jag gjort det!

PUSS

Känn dig träffad.

Jag är besviken på dig. Riktigt besviken. Jag är för naiv.


Muusic

Några självklara favoriter just nu:

Sonic Syndicate - Turn it up

David Guetta ft Fergie & LMFAO - Gettin' over you

The Baseballs - Angel

Oskar Linnros - Ack Sundbyberg

David Guetta - 50 degrees

My Chemical Romance - Mama

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie

Alkaline Trio - I found away

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Flo rida ft David Guetta - Club can't handle me

HIM - In the arms of rain

Jimmy eat world - The middle

Marilyn Manson - Arma-goddamn-motherfucking-geddon

My Chemical Romance - Helena

Check them up!




Här snackar vi allätare(lyssnare?)!

Ååh

Jag är ARG! Jag haatar att vara arg, för då är jag inte normalt arg utan verkligen förbannad så det kliar i hela jävla kroppen så jag bara vill slå något riktigt stenhårt! Jag avskyr mitt humör, min stubin, hela köret!

Ghaaa!!


Jahaja

Idag hade jag ju egntligen en halvledig dag, skulle ner och hjälpa dom på jobbet klockan halv tre. Jippi, tänkte jag, hinner både städa massa och plugga inför seminariet imorgon. Men vad händer om inte att jag tar en aaaalldeles för lång sovmorgon och sen ringer dom från jobbet och behöver mig tidigare. Haha livet går inte alltid as planned, bara till att gilla läget :D'

Jag längtar till helgen, och jag längtar till nästa helg. Till alla helger som finns när jag tänker efter ordentligt. Jag gillar alkohol. Så ska man väl inte som "hej-jag-är-från-Sverige-och-är-sjukt-nyttig-av-mig" säga egentligen. Men det gör jag.

Festa loss rejält medan du är ung!!

Nu ska jag duscha, och for the record. Jag är inte ett dugg pigg efter nio timmars sömn, jag är bara susig i bollen. Vart finns logiken då?

Peeacee


No make-up is the shit. Måste dock fixa utväxten snart. Usch.

Whaa

Jag går då aldrig och lägger mig i tid ifall jag är ledig dagen efter -.-

Gick runt förut och donade lite när jag plötsligt kände mig lite illamående.. Hmm tänkte jag, varför detta nu då? Och hypokondrisk som jag är så tänker jag givetvis inte på hur ansträngande dag det varit eller alla bullar jag just smällt i mig, utan bestämmer mig genast för att orsaken var:
TSS!!!
Whaaaa, haft tampongen för länge!?

Men snälla Malin, fick jag säga till mig själv efter en stunds tänkande om förgiftningar och döden, nu får du väl ändå ge dig. Är det inte cancer, påhittade allergier eller hjärnhinneinflammation så är det TSS. Nu får det faktiskt räcka.

God Natt.



Brrr

Nu är vintern påväg.. Men härligt med ny energi efter en ridtur!

Jag kom o tänka på en sak. Man kanske borde presentera Dexter och Jimmie Åkesson för varandra? Visst, Jimmie har väl antagligen inte mördat någon men det har ju inte psykiatern i säsong ett heller gjort, men ändå ser Dexter att han är evil. Hmmm, undrar vad som skulle ha hänt. OM något hade hänt..



VS




= ?

Blå himmel och strålande sol

Ja visst är det härligt. Behövligt en sån här dag efter sju timmars föreläsningar :) Men tiden gick faktiskt förvånansvärt fort! Nog för att man har såpass sköna människor man umgås med. Och så fick vi coolaste magistern idag, haha helt go var han :P Nu blir det som vanligt mat, stallet och sen dataaaaan! That's my life right now. Inte datan asså, men skola, äta, häst, pojkvän, kompisar, festa och daaataaaan! Har sagt det förr, men hjälp vad beroende man är av tekniken! Skrämmande faktiskt...


Valet 2010

Ja vad ska man säga. Känns lite som om luften gått ur en. För det första är jag ju som sagt rödgrön, och det är ju besvikelse nummer två att dom inte fick egen majoritet. Men att MP tog ett sånt stort steg frammåt är ett jätteplus för Sverige! Att fler inser att utan en fungerande natur så funkar inget annat heller. Men detta med SD.. Vad ska man göra, att folk överhuvudtaget röstar på detta parti tycker jag är oerhört beklagligt. Och att sedan påstå att dom inte är rasistiska, snälla!? Läs på deras hemsida, och framförallt mellan raderna. Är så upprörd över detta att jag faktiskt får hjärnsläpp på vad jag ska skriva. Dom har NOLL sympatier från min sida!

Besvikelse nummer 1: Sverigedemokraterna röstades av vårt svenska folk in i Riksdagen.
Besvikelse nummer 2: Alliansen blir minoritetsregering.

Det Sverige som håller på att växa fram skäms jag över. Det Sverige jag trodde jag lever i är jämställt, vi hjälper dom behövande och vi stöttar varandra. Man ska kunna känna sig trygg och tänka "Det är ju ändå Sverige vi lever i!". Nu har ett främlingsfientligt parti röstats in i vår Riksdag och får inflytande i alla politiska frågor. Det svenska folket har valt att fortsätta öka klyftorna i vårt samhälle, dom rika blir ännu rikare och dom fattiga som behöver hjälp och stöd blir nu ännu fattigare. Det kan ingen förneka, att så kommer det bli.

Kommande mandatperiod blir oerhört intressant.

Sedan måste ju alla, oavsett vilket block man tillhör, tycka att det Lars Ohly gjorde igår var grymt! Visade helt öppet inför alla sitt "hat" för SD. Det behövs en sådan stark person i detta, får många politiker kommer tyvärr inte ta avstånd på det vis jag tycker egentligen är självklart att dom borde. Men självklart ska Sverigedemokraterna vara med i Riksdagen. Det svenska folket har valt in dom.

Det svenska folket har valt in dom!?

Plugg

Nu ska jag slå mig ner med min Bibel :)


HEJ gott folk :)

Jag är vid liv! Riktigt kaaaasss uppdatering från min sida. Anledningen heter Rick. Har varit med/hos honom sedan i torsdags och lååångt ifrån datorer och internet. En liten minivacation ;) Nejdå, men nu ska jag sätta igång igen :)

I fredags var jag med Rick i skolan, och fick läst en hel del i Bibeln, gött att få det gjort! Och ganska lättläst after all. Sedan på kvällen var det lite fördelsedagsfest för Ricks kompis lillebror. Lärt mig ett nytt nasty kortspel! Livsfarligt är det. I lördags var det födelsedagskräftskiva för C-Ws Micke i Sundsandvik (stavning?) med mycket gott att både äta och framförallt dricka :P Singstar, Dance stage osv osv. Igår blev inte mycket nyttigt gjort, men tog mig en härlig ridtur i skogen, riktigt mysigt :) Och självklart såg man ju på valet, ett eget inlägg om det är på gång..

Men summan av kardemumman: Min vita helg, blev så icke-vit den någonsin kunde bli!


Piercingar

Jag älskar dom! Dock väääldigt skeptiskt till dom i ansiktet.. Det stället jag antagligen aldrig själv kommer pierca mig. Har just nu två piercing och tre till på gång ;)

Men vissa piercings är ju faktiskt bara fula!







Nej tack.

DÖD

Fyra timmars sömn, fyra koppar kaffe och en megasvår föreläsning senare så sitter jag här igen. Om någon har sett min hjärna så kan ni gärna höra av er!

För att citera min klasskompis; "det är psykologi vi läser, vi ska väl inte bli hjärnkirurger!?"
Jag bävar för den kommande tentan... Nu ska jag i vilket fall äta, sedan upp till stallet och sen Orust. Risken är stor för kass uppdatering med andra ord. Men jag lever i alla fall. Om än knappt.

Om ni inte redan förstått: JAG KÄNNER MIG DÖD.
Och just det, resultaten från föregående delkurs har kommit. Godkänd av max godkänt. Dagens ljusglimt!

Peace


Look of today. Ja Frida, det är din skjorta. Sluta sno mina underkläder så slutar jag sno dina kläder.

Japp

Det är MYCKET störande att man går runt hela dagen och är huur trött som helst, för att bli ultrapigg direkt klockan passerat åtta! Hur som haver ska jag ta mig lite och äta för att sedan krypa till kojs och i alla fall testa om det går att somna. Den som lever får se!


Imorgon blir det fina skolan igen!

.

Ibland vill man både ha kakan och äta den


Hemma

Nu blir jag ju inte ALLS mer sugen på att göra något liknande det C-K ska göra, men måste spåna lite mer.. Haha blev inte så mkt plugg idag! Vi hamnade på Espresso house i thn och kom fram till att det faktiskt fanns vissa anledningar att flytta dit.. (a) Anyhow har jag varit sjukt trött idag! Måste vara en kombination konstigt väder/höstdepp. Imorgon skulle jag egentligen både varit i skolan och sedan jobb och hästen, men jag kände att det får räcka med skola och häst. Man blir trött nog av det!
Nu får jag nog sätta mig ner och läsa Bibeln lite innan Idol börjar :)


Lyxlatte på Espresso house!


Låt mig få presentera ... BIBELN!







Med nya, rosa skolgrejer blir man något mer motiverad! Me like :)

Tjenis

Nu kommer C-K och vi ska till thn och vara busiga, eller mest hon men jag är medbrottsling ;) Sen ska jag försöka sätta mig i biblioteket i UA och PLUGGA! Sms mycket välkomna med andra ord :)

PUSS

Fuck

Idag kändes hon inte helt fräsch när jag red.
Helvete.. Jag orkar inte detta mer..


Undrar..

Varför så många svenskar försöker få Sverige att bli så likt USA som möjligt, när nästan alla amerikaner ser Sverige som ett perfekt land?

Snodde av Josefine!

Why is 6 so afraid of 7? Because 7 - 8 - 9!

Humorn på topp haha!

Äh

Orkar inte med mer politiksnack från min egna envetna sida, tar bara energi. Folk kommer ALDRIG tycka samma, och antagligen kommer Alliansen vinna iår igen. That's life :)

Hoppade in och jobbade på skolan idag, konstigt nog har jag faktiskt saknat det rätt rejält! Älskar barn, eller i varje fall några. Dom känns så.. Oförstörda på något sätt.. Innan dom vuxna helt och hållet hunnit prägla deras egna åsikter så att barnen får fördomar osv. Men det går ju inte att komma ifrån att fördomar kommer finnas för alltid. Dom är från början till för att vi ska överleva i naturen, lära oss till exempel vad som är rovdjur och så vidare. Sedan kan man givetvis arbeta för att ens barn ska bli så fördomsneutrala som möjligt, men vissa delar kommer alltid finnas. Sen finns det olika kränkande och fullkomligt ologiska fördomar också, DOM måste försvinna. Det är upp till var och en.

Nu blir det snart att sticka upp till älskade lilla pållen! Imorgon blir det en hel del plugg om allt går som planerat.

Tjolahopp.


Varför..

Jag röstar som jag gör är av en enkel anledning. Eller flera egentligen men en specifik. Jag har en släkting, mycket nära släkting, som lever som förtidspensionär. Detta är inget personen själv kan hjälpa då denne helt enkelt inte klarar av att jobba. Har alltså INGET att göra med lathet eller längtan efter att leva på andras pengar. Hade det varit möjligt så hade denna människa givetvis jobbat och bidragit till samhället! Men detta är alltså helt omöjligt. Så som Alliansen sänkt taken till alla ekonomiska bidrag (i varje fall som personer som denne kan ta del av) så lever denna människa VÄLDIGT knapert, och ska dessutom ta hand om barn som behöver mat. Givetvis finns det även en andra förälder med i bilden varannan vecka eller vad det är, men man vill ju kunna ta hand om sitt eget barn på ett värdigt vis? Det gör ont att se hur en människa i ens närhet lever på detta sätt.

Detta är alltså en anledning varför jag ska rösta som jag ska. I huvudsak är jag även liberal så därför blir det MP som är mer åt mitten (och ja, jag har läst igenom allt dom vill och är medveten om detta) men samtidigt samarbetar dom åt vänster. Visst, jag förstår människor som röstar för deras egen skull. Men ska man för det inte tänka på andra människor?

"Ja, men vill du ha ett bidragssamhälle då??" - Ja det vill jag alldeles säkert den dagen jag blir utbränd för att jag kanske jobbat för hårt. Det vill jag absolut den dagen mina barn dör i en olycka och jag blir för traumatiserad och inte klarar av att jobba förrän jag kommit över det någorluna. Det är garanterat en fördel den dagen man får sparken från företaget man trodde man hade en bra anställning på. Det jag vill säga är att man aldrig vet vad som kan hända i framtiden. Man behöver inte vara lat, korkad, vilja leva "på dom rikas pengar", det krävs så lite för att du själv ska hamna i situationen och varför ska dessa människor hamna utanför samhället?

Och lyx för lata människor att få bidrag? Är det lyx att få 50kr om dagen till mat? Jaha okej, det visste jag inte. Och främst ska unga människor inte uttala sig något större om hur mycket pengar människor behöver och hur mycket dom INTE ska få i bidrag när det är nödvändigt. Hallå, du lever antagligen fortfarande på dina föräldrar, vad vet du om hur mycket du egentligen behöver? Det kan, tyvärr, krävas att man måste se det med egna ögon. Det jag vill säga är att vem som helst kan hamna i ett bidragsberoende en period i livet, varför ska vi då inte vara medmänskliga och hjälpa till? Jag har inte haft någon större inkomst efter jag tagit studenten, men ändå jobbat ett år och betalat skatt. Ja, tack vare alliansen har den varit låg, men jag hade kunnat bidra ännu mer utan att gnälla om "att dom tar mina pengar som jag sliiitit så för". Jag har möjligheten att slita, det har inte alla trots att dom vill.

Jag hoppas att jag även i framtiden är beredd att avvara av det jag själv tjänat. För andra människors skull. Vem som helst av mina släktingar eller vänner kan råka ut för att bli tvungen att ta till bidrag, och då vill jag glatt kunna hjälpa dom och givetvis alla andra. Då kan jag sova gott på natten.

Sanning eller ej?

Hittade denna lista på en blogg förut, vet också att det går att se allt från olika vinklar. Så är det alltid.

Moderaternas ställningstagande genom åren som gått:

1904–1918: Nej till allmän rösträtt.

1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.

1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.

1919: Nej till kvinnlig rösträtt.

1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.

1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

1927: Nej till folkskolereform.

1931: Nej til sjukkassan.

1933: Nej till beredskapsarbete.

1934: Nej till a–kassa.

1935: Nej till höjda folkpensioner.

1938: Nej till två veckors semester.

1941: Nej till sänkt rösträttsålder.

1946: Nej till fria skolmåltider.

1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.

1947: Nej till allmänna barnbidrag.

1951: Nej till tre veckors semester.

1953: Nej till fri sjukvård.

1959: Nej till ATP.


1960–talet: Ja till apartheid: Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.


1963: Nej till fyra veckors semester.

1970: Nej till 40–timmars arbetsvecka.

1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.


1974: Nej till fri abort: Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18:e graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.


1976: Nej till femte semesterveckan.

1983: Nej till löntagarfonderna.

1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.


1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU: EU–parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.


2003: Ja till Irakkriget: Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.


2004: Ja till sänkt a–kassa och sjukpenning.

2006: Nej till gröna jobb.

2006: Nej till sex timmars arbetsdag.

2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.

2006: Nej till höjd a- kassa.

2006: Ja till sänkt a-kassa.

2006: Nej till höjd sjukersättning.

2007: Ja till sänkt sjukersättning.


Härmed säger jag inte vad folk ska rösta, och heller inte att dom andra partierna alltid beslutar rätt grejer. Men som sagt intressant att kolla igenom! Och ja, jag är stolt röd-grön.

.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig



Exakt..

.. en månad sen vi flög till underbara, ÄLSKADE Magaluf.

Take us back



Pust

Har cyklat nerifrån stan, det är baaackigt.. Min hjärna känns nu som potatismos med alldeles för lite salt i. Föreläsnigen idag var svår, SVÅR, S-V-Å-R! Jag och en tjej som heter Frida satt som zombies i slutet ungefär. Början på biologisk psykologi med en ny lärare idag, och hjälp vilket tempo hon hade! Här kunde man inte avbryta när det gick för snabbt inte, det gällde att försöka skriva och lyssna samtidigt hela tiden. Och inte gör dom det lättare när dom har minst tre namn på samma begrepp heller, BARA för att göra det svårare för oss studenter. Nja, kanske inte riktigt, men det känns så ibland.
Sedan fick jag köpt de två engelska psykologiböckerna idag också. Gick på 900, jättekul :) Varav den ena nu är döpt till "BIBELN". 500 sidor med A-4a storlek.
Nej usch vad jag gnäller, vet ju att det är såhär på högskolan. Men min hjärna är fortfarande inne i invänjningsperioden. Och just det, seminarium nummer 2 nästa vecka och nummer 3 om två veckor. TJIHO :D Skjut mig. Längtar tills vi börjar med mindre teoretisk psykologi!

Nu ska jag snart upp och rida, är bra avkoppling för huvudet :)


Tiden har gått fort sedan man tog studenten, känns lite som igår ..

Morron

Vissa nätter är det som om man kan sova huur länge som helst och ändå inte känna sig en gnutta piggare. Inatt var nog en sån natt, hjälp vad jag snoozade imorse. Jag som aldrig snoozar! Men min kropp bestämde sig för att den ville göra det, så då hade jag inte mkt att säga till om.
Fick en glad överraskning att vi tydligen inte alls hade heldag idag! Men tyvärr blir det tre heldagar nästa vecka.. Men man ska njuta av att gå kort så länge man kan! Fast det finns ju ingen dummare tid än 13.15 - 17.00. Då orkar man ju typ inte göra något annat idag.. Fast ska upp till stallet och RIDA ikväll :D Hon har ju bara promenerats med i två veckor, men nu kan jag hoppa upp på hennes rygg igen, det stavas L-Y-C-K-A!


.

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before




HEJ gott folk :)

Nu är jag hemma i gulliga uddevalla igen :) Jag och C-K såg antagligen ut som döda fiskar på tåget haha. Men för en gångs skull är jag INTE bakis överhuvudtaget! Visst, trött är klart jag är, men inte illamående. Härligt!

Jag kom ju hem till C-K igår vid kvart i fem. Och vad möttes jag av om inte en härlig middag med pasta och ngn kycklinggrytegrej (förlåt carro, kommer inte ihåg vad du sa att det var :P) Men i alla fall, med wokgrönsaker och sambal oelek i och grejer. MUMMA säger jag bara! Och sedan ska vi inte glömma att vi körde 1, 2, 3 - fanta och rosé! Haha inte illa, och riktigt bra smakade det. Ja Carro, antagligen har du frälst även mig med med ditt rosé! Vi hade förfest mellan 18-22.30. Och på den stunden hann vi med både riktigt uppåttjack och fyllekäk, true thing! Vid halv tio var vi hungriga igen och satte oss och gjorde våra egna fina snacks :P

I vart fall så kom Carros klasskompis och hans kompis förbi och hämtade upp oss vid halv elva. Tanken var att vi skulle gå till Trägårn allihop, men blev tillslut att bara jag och C gick in. Väl där var det riktigt skoj! Var tyvärr lite dåligt med folk, vi gissar att många istället valde K-A-S-S-A Karisma. Men vi mötte ett helt gäng med kända ansikten som man inte träffat på ett tag, RIKTIGT roligt måste jag säga. Fem hängde även med hem till Södra vägen för efterfest innan vi (efter rejäla skrattanfall från diverse sängar) slocknade vid sju på morran.

En lyckad kväll, och glöm ej - shotta Sambucca är galet gott!








Orka gå ner för trappan för att hämta grejer?

I'm off

Åker med Rick ner till tåget om några sekunder. Väl där får jag ringa C-K och se lite vad vi behöver ;)

Bästa partylåten är LÄTT David Guetta - Gettin' over you!

Ledsen

För dålig uppdatering, men Rick är här så hänger ju inte direkt framför datan på samma sätt då :) Idag är jag GRYMT taggad för utgång i göteborg med C-K!! Så kom till Trägårn vettja ;) Det kommer inte bli nådigt ..


Likheten är slående!

Prins Daniel


Göran Hägglund

Regniga dag ..

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

OSKAR LINNROS

Helt galet vad bra han är, lyssna bara!

http://www.youtube.com/watch?v=oGE5SfdSvXo


Hemma!

Efter en rolig dag i skolan, hör och häpna! Lyckades med att skriva ut grejerna där, krångligare tillvägagångssätt kan man inte ha.. Sedan gruppindelning om fem för att diskutera frågorna, fick nog en av dom roligare gruppmedlemmarna, skönt det! Sedan att vi kom fram till typ smartast svar av alla i klassen är en annan femma ;) Antagligen även hittat folk man kan samåka med till och från skolan, hur gött ? Skitgött, buss suger att åka.. Är relativt död i huvudet även idag uppenbarligen, men frågorna gick det bra med i alla fall. Och det var vad jag var orolig för! Nu taggar jag för helg, ska bli niiiice!

Förresten, känt mig GRAVT handikappad idag (bildligt) för glömde mobilen hemma!! Som sagt, tänk vad man är beroende av tekniken.. Idag blir det bara till att slappa, och imorgon är jag ledig! Härligt, träffa love igen :) Miss him, förövrigt är vi uppe i fem idag <3

Nepp nu blir det stallet (som vanligt) ska bara äta lite först :)

TJING

Goood morning?

Hatar när jag drömmer mardrömmar om Rick, bland det värsta som finns. Känns ju så verkligt :(

Idag hoppas jag seminariet går bra, har inte ens läst igenom texten jag skrivit men skit samma :P Bussen går om en dryg timme så nu får jag sätta fart!

Pusss

Aaaaaaah

Fyfasen vad gött, jag är KLAR!! Kvaliteten ska vi inte diskutera något större, men jag har svarat nu i alla fall :D Och på seminariet får man ju skriva till i efterhand, lovely ;)
Tog ett antal timmar och några depressioner men så kan det gå! Bävar bara inför de STORA uppgifterna, detta kunde man ju som sagt bara få g på förut.
Känner mig ganska mos i huvudet nu så får bli sängen snart, börjar inte förrän ett imorgon :) Såg ju på Idol förut, och hon rullstolsbundna var duktig. Men jag STÖR mig. Har ju själv en syster med handikapp, och så ser man hur juryn helt byter attityd när hon med rullstol kommer in. Direkt början Laila prata som med en liten flicka, och Anders bara måååste säga hur söt och duktig hon var, som om han pratade med någon halvdöv spetälsk typ. Och JA, hon var duktig. Men sån jäkla positiv särbehandling det finns, jag spyr. Visst den kallas "positiv", men lik förbannat är det en särbehandling som jag VET dom som blir utsatta för det inte tycker om något större. Tänk på det, jag vet att människor absolut inte menar något illa, men det är trots allt en särbehandling som märks av.

Oskar Linnros, hjälp vad bra hans musik är! Suttit och lyssnar på hans skiva Vilja bli den senaste timmen och låtarna blir bara bättre och bättre! Ny idol för mig nästan tror jag.

Nepp nu ska jag ringar lilla Rick tror jag :)

Köss

Bläää

Nu har jag kommit till det där stadiet när man nästan vill lägga sig ner och gråta ni vet? Har hållt på i tre timmar, och gjort 9 av 15 frågor.. Och dessvärre blir frågorna svårare och svårare ju! Det gör ju bara att svaren blir sämre och sämre dessutom eftersom man blir tröttare i huvudet -.- Näe, funderar på att sticka upp till pållarna och vädra hjärnan lite, så får jag fortsätta inatt eller något!

Och det mest irriterande är att läraren sa "Ja, men skriv bara så mycket så ni själva lär er!" Men det beror ju på HUR MYCKET man ska lära sig om allt??

Nej, nu gnäller jag bara. Over and out.
Malin

.

Frukost är frukost!


G-day!

Min plan att gå upp i tid och börja plugga gick ju åt fanders när jag stängde av alarmet helt imorse, men är man ledig så är man! Idag blir det ju till att PLUGGA. Min dagsplanering ser ut såhär:
  • Försöka äta lite frukost
  • Kolla läget på nätet; bloggar, fb osv
  • Aktivera mitt högskolekonto
  • Läsa klart boken
  • Skriva MINST hälften av frågorna
  • Åka till hästarna
  • Skriva resten av frågorna
  • Slappa och sova senast kl 12!
Vi får väl se hur det går, men det är så jäkla lätt att man skjuter upp allt, och jag tänker INTE sitta in i det sista imorgon. Nej fy. Bloggande kommer alldeles säkert ske inemellan, om inte annat så kanske jag håller mig till min lilla planering då :)

Godnatt

Helt galet vad internetberoende man är egentligen. Tänkt dig själv en dag utan datorn, usch..

Sov sött!

Fy

Precis kommit hem från stallet. Såhär nära djurplågeri har jag aldrig varit förut. Ska ta mig an dig, kosta vad det kosta vill!

Nu ska vi se om jag inte kan ordna Word på datan, sen blir det IDOL såklart :D

Aah

Härligt att sova lite! Ska upp till stallet nu och sen ikväll ska jag försöka plugga lite.

Kollade igenom filmerna jag filmade på David Guettas konsert i Magaluf. Damn, bland det grymmaste jag gjort i mitt liv, hade gjort om det tusen gånger om!






Home

Rätt gött, klockan är snart halv två och jag är redan hemma från skolan för denna dagen :) Är dock dööd i huvudet för sov typ fem timmar inatt. Blir så fel när man bara har skola ett par dagar i veckan, för då sover man länge dom dagarna man är ledig = man kan inte lägga sig tidigt när man måste upp till skolan. Eller man och man, det kanske inte gäller alla. Men mig i alla fall!

Bland det skönaste med att komma hem är ju att svida om. Knäppa upp bh:n och sätta på sig en slapp t-shirt, dra av dom trånga jeansen och sätta på sig sköna mjukisar. Och inte att glömma; tvätta av sminket och sätta upp håret i en slarvig tofs. Aaaaah, härligt!

Annars var det en skön dag på Högskolan Väst. Träffade några jag känner sen tidigare, och även att läraren gick igenom typ allt i boken. Känns lite onödigt att ha läst hela när hon ändå går igenom det viktigaste.. Men men, "man har ju så mycket meer kuuunskap då!". Det orkar man inte bry sig om riktigt när man kan få max G på denna lilla delkurs. Jaja, bra att veta grejerna i boken inför B-uppsatsen i alla fall :)

Sen satt jag bredvid en tjej som jag haft spanska med på vägen hem. Och vad pratade vi om? -Jo, politik! Roligt faktiskt, kan ha haft att göra med att vi hade liknande åsikter :P Ska googla lite på partier här i kommunen nu! Sedan blir det att läsa lite bloggar och äta, sätta på en film och ta en tupplur så jag orkar upp till hästen (-arna..?) senare :)

Kiss and love
Malin

.

Nu ska jag blåsa håret och sen krypa till kojs.

Godnatt mina fina läsare :)

Malin

Tack

Mår waay mycket bättre, som om en sten har lossnat. Tror att deppet har att göra med att en i min familj måste genomgå en väldigt allvarlig operation, inte alls roligt..
Kollade partiledarutfrågning i skolfront förut och måste säga att Lars Ohly är ju en hur skön gubbe som helst! Hade lätt velat ha honom som morfar haha!
Sedan, C borde jobba tillsammans med vänsterblocket istället. Personlig åsikt! Och jag ska bannemig kolla upp partierna här i kommunen, blir änna sugen på att extraknäcka lite som politiker. Hur grymt hade inte det varit? Fast måste nog lugna ner mitt ganska (läs: mkt) hetsiga humör först, annars lär det bli problem!

Är nyduschad och ska göra iordning frukosten som jag får ta med mig till skolan imorgon. Åker ju med pappa till Kampenhof och föredrar att sova längre framför att äta hemma. Är som sagt taggad för föreläsningar! Och så måste jag läsa ut boken imorgon, kom ju "bara" till sidan 108 av 145 idag innan jag dog i huvudet. Går bara från 09:15-12:00 imorgon, så det lär jag hinna med!

Har massa tankar i huvudet men får inte grepp om några, så nu ska jag göra nytta istället :)


:(

Jag tror hjärnan blivit alldeles chockad av alltför intensivt pluggande och alldeles för mkt koffein, vilket resulterade i att dagen slutade som en äkta depp-dag. Hatar dom, har då så sjukt dåligt samvete över precis ALLT. Vill ha så mycket ogjort/osagt. Jag vill att Rick ska vara här, mår så mycket bättre då.
Jag älskar dig <3



Längtar efter skolan föreläsningar imorgon!

Malin

.

Dra mig baklänges, det här är sjukt svårt! Fattar ungefär vartannat ord i boken, och den handlar inte ens om psykologi! Gha, kämpar vidare.. 30 lästa sidor på två timmar är ganska illa om jag får säga det själv.

Over and out, duty calls.

.

God förmiddag! Idag måste jag läsa, läsa och åter läsa tråkig faktabok. MÅSTE helt enkelt. Gha, jag som har så mycket jag vill blogga av mig om! Men det får jag göra sen när jag är färdig med boken.

Det blir min morot!

Ciao, höres inom en snar framtid. Förhoppningsvis.


.

Åh vad gott det är, en av mina nya addictions!


.

Sen uppdatering idag, my bad!
Sitter med G hemma hos E med P&A. Kollar första avsnitten av Dexter, hjälp vad bra den serien är! Fast tycker bäst om första säsongen när han bara mördar och har sig, dom två senare är inte fullt lika bra ;)

Inte gjort någon nytta idag, varit på Pingvin och tryckt i oss nyttigheter. Not. Dagen fortsätter nog i liknande anda, utan att göra något nyttigt alls alltså. Eller får ju åka upp till pållen såklart men så är det ju alltid :) Imorgon MÅSTE jag börja med, och läsa ut hela boken inför torsdag. Är ju ledig alla andra dagar än tisdag och torsdag kommande veckan, men bli nog i och för sig jobb på fredag. Men imorgon och på onsdag får det bli råpluggande! Det lovar jag mig själv, därför kan jag slappa idag. Gött.

Jag lär mig bäst/presterar bäst under stress. Eller positiv stress ska man väl säga. Därför tar jag det hellre helt lugnt idag och pressar mig hårt imorgon! Inte så nyttigt för kroppen men skit samma!

Malin

.

Känns som om det nästan bara blir korta inlägg idag. Men skrev ju ett långt imorse i alla fall :)

Nu blir det kräftskiva och alkohol med mr G och grannskapet!


!

Fick chocken förut när jag satt i bilen. I inlägget med allt bra i mitt liv så glömde jag ju skriva med VÄNNERNA :O Illa Malin, fy skäms! But you know I love you, så hoppas ni inte blev för ledsna över detta :) Självklart borde ni ju stått med!


.

Off to kusen! Ska försöka passa på att plugga lite också



Malin

.

Det här var näst intill lite skönt, som en förklaring och ett slags avslut. Ibland är jag för naiv. Men jag antar att det kommer komma tillbaka. Men trots allt, det var jag som hade övertaget från första början. Som sagt, är för naiv och det gör ont att jag aldrig lär mig att man inte ska lita på folk.

Men det här var S*K*Ö*N*T* ändå, känner mig kall!

Morning

Godmorgon mina söta läsare :) Solen strålar och humöret är, om inte helt på topp, så iaf på god väg. Jag har nämligen bestämt mig för en sak. Att jag ska NÖJA MIG. Alla som läst eller varit på Emma Hambergs föreläsningar vet hur tabu det låter! Nej nu menar jag inte med det som hon pratar om, utan i största allmänhet! Jag ska bli helt tillfreds med mitt liv och inte önska mig annat. Eller önska kanske inte var rätt ord, men ibland vilja annat. Jag kommer ha det roligt i skolan, har en bra familj, en fin pojkvän, en pålle, och tro't eller ej men är även rätt nöjd med mig själv. Sedan kan man ju inte ändra så mkt där heller så lika bra att bli nöjd:P
Nej nu låter detta flummigt, fast i mitt huvud låter det glasklart. Vara nöjd med det jag har, men bara för det inte sluta drömma givetvis! Jag tror faktiskt att det är semester- och verklighetsångesten som fortfarande hänger i sig efter jag och C-K var i Magaluf som gör att man ibland bara önskar sig bort. Men nu ska det vara slut med det!

Nästa år blir det ju, om inte annat, Los Angeles/Kalifornien i tre veckor. Semestrar kommer man ju aldrig bli av med! Och antagligen heller inte semesterångesten efteråt. Jag menar, det är ju två veckor sen vi kommit hem redan, och den färg jag fick är väck! Dags att go back to reality tror jag.

Var ju som sagt väldigt trött igår, så fick inte mycket skrivet. Men i alla fall så är jag nöjd med dagen i skolan. Läraren var medelålders men skitskön, de flesta var i min ålder och dom verkar ganska öppna. Inte för att jag är den som verkligen aaaanstränger mig för att skaffa kompisar, sånt orkar jag inte när jag ska plugga, men det ska nog inte vara några problem alls att gå ihop med dom i klassen. Skönt :)

När jag var tillbaka i ua så spenderade jag tiden medan jag väntade på G, på caféet Yerba. Nog favoriten här i lilla stan, så mysigt. Och kanonbra kaffe! Det var därför jag gick dit, för att få tillbaka lite hjärnkapacitet! Och för att försöka förstå häftet vi fått och ska analysera, svåår svenska..


Mums :)


Jaa, dessa papper


Hallå, det är ju psykologi jag läser?



Hittade rolig rallyväg gjorde vi ;)

Home

Nu är jag hemma igen. Riktigt nöjd med dagen, men gaalet trött :) Bra gick det, hade inte missat något rent föreläsningsmässigt! Så det är skönt. Men klart, har ju redan fått uppgift att läsa ut en hel bok och göra 15 instuderingsfrågor och analysera en jobbig jäkla faktatext. Fast hade jag varit där i tisdags så hade jag ju fått reda på det då :) Men kul att aktivera hjärnan igen :D Verkar som trevliga människor i klassen också, mest unga. Så det är gött ;) Är så trött så vet inte riktigt vad jag skriver haha!

G är iaf här, och vi ska antagligen hälsa på lite människor ikväll så det ska bli trevlans!

P&K
Malin

Morning

Jag avskyr att duscha på morgonen, fryser så mkt då. Eller gillar inte att duscha i allmänhet, på morgonen i synnerhet. Nu ska jag snart ge mig av mot kampenhof och nya äventyr!

Malin

.

Satte mig nyss och skulle försöka äta lite, men fick knappt ner en bit. JAG ÄR SJUKT NERVÖS, jisses. Känner mig görfjantig. Men håll alla söta tummar ni har. Tack.


:(

Klockan är nio och det är helt svart ute. Höstångesten kommer med stormsteg! Undrar varför det blir så, har väl med antal soltimmar för kroppen att göra, rent biologiskt alltså. Men mysigt är det på hösten trots allt! Klar luft, vacker natur, sitta inne och mysa med tända ljus osv.. Nog längtar jag lite på samma gång :P
Nej nu ska vi inte låta så sentimentala!
Idag blev Gladis skodd av Frank (love that, hmm, hovslagare) med roll-over och silikoninlägg. Japp sånt spenderar jag på min pålle! Fast nej, bara i hovarna ;) Gött att det blev gjort! Snällare mot hovlederna :)

Imorgon ska jag alltså till SKOLAN! Spännande, hoppas jag inte missat för mycket. Kollade deras hemsida också, SJUKT mkt litteratur ju :S Tycker det borde räcka med två-tre böcker.. Men men, bara att acceptera :) Så jag sitter här och är faktiskt lite nervös ska jag erkänna, trots att man är 20 och har gått i skolan hela livet. Men det här blir liksom ett HELT nytt ställe utan någon alls jag känner oså. Fast klart, "brorsan" Alexis går ju där, han kan alltid ställa upp ;)

Nej, känns som om jag bara pladdrar nu och får inget nyttigt skrivet. Sånna dagar har man också! Nu ska jag äta lite och sedan blir det telefonsamtal och sängen :)
Skriver imorgon hur det gått, iih..!


Bara för att jag älskar bilden

Malin

Magaluf

Jag skulle ge så mycket för att kunna gå bakåt i tiden ..

Life Is Mallorca












Den underbaraste bilden av alla!

.

Torkade blommor, I love them! Hänger själv upp i stort sett alla blombuketter jag får, i vart fall från de senaste fyra åren. Satt och räknade förut precis när jag vaknade och kom fram till att jag har sex stora rosbuketter från killar och 11 "ensamma" små rosor. Det känns på något sätt bra att spara dom, trots att man inte har direkt kontakt med dom längre. Då har man iaf kvar NGT bra från dom, och en hållhake på att dom faktiskt har tyckt om mig trots att jag dumpat dom, även fast dom nekar ;) Nej usch vad hemskt det låter, men tänker faktiskt lite så! Och sen är det väldigt fint med torkade blommor, sålänge dom inte blir för bruna och tråkiga :)



Malin

.

Webb-tv är en riktigt bra uppfinning måste jag säga. Själv är jag en RIKTIG sucker för Unga mödrar Norge just nu! Vissa barn är ju hur söta som helst, andra rent av fula :S Hoppas själv på att mina framtida barn kommer bli söta, roligt annars liksom.. Och ja, man kommer ju alltid tycka att ens eget barn är finast i världen, men hade ju varit kul om andra också tycker det!
Får helt enkelt skaffa barn med en snygg kille så löser det sig nog ;)



Malin

Meeeh

Snacka om att Låt den rätte komma in var låångt under förväntan! Jag brukar ju alltid gå på imdb-betyget, och denna hade 8.5. Själv kände jag bara för att stänga av under typ hela filmen, men tänkte ändå "den kanske blir bättre..." Men nejdå.

Sedan har jag smått damp. På vad? Människor. Eller vissa människor kanske är en bättre definition. Eller egentligen bara människor som är så uppe i sig själva att dom inte bryr sig om andra. DOM stör jag mig på, något otroligt. Man vill bara ta tag i dom och skaka tills deras egiosm trillar ut. Men nejdå, tyvärr är vissa bara sånna, och då är man inte så lyckligt lottad när man stör sig på sådant. Men vem stör sig egentligen INTE på självupptagna människor?

Ett litet sms eller telefonsamtal behöver inte vara så jäkla svårt!?



Malin

.

Sitter och laddar ner lite filmer, sånna som alla andra utom jag sett! Det som chockar dom flesta är att jag inte sett

*Några Star wars
*Någon Bond-film
*Någon Die hard-film

Vet inte hur det kommer sig, men det ska det bli ändring på!
Malin



När man tänker på trollen...

BLÄÄ

Sitter alltså här vid datan med 39 grader i feber. Minns inte hur längesen det var jag hade feber sist! I vart fall mår jag SKIT, men lyckades faktiskt duscha förut. Mat har jag inte ätit sedan kl 20 igår och knappt druckit ngt alls, därför är det tur att Resorb finns! Var även dom brustabletterna som räddade mig från baksmällor i Magaluf tror jag!

Anyhow, tkr riktigt synd om mig själv och hoppas mamma kan åka till hästen istället för mig idag. Sedan har jag smått panik, för har missat både kursstarten och välkomsdagen på högskolan, och antagligen lär jag missa första "riktiga" skoldagen på fredag också :( Men men, jag är rätt smart ibland så lär inte vara några problem att komma ikapp! Men klart, stressande är det..

Får se hur mkt bloggande jag klarar av idag, mår redan illa av att ha suttit upp i 10 minuter.

CIAO


Absoluta räddaren i nöden, investera!

RSS 2.0