Good night!

Nu har jag nördat vid datorn halva kvällen för att ta igen allt jag missat, vilket var en hel del! Bilder och sånt från helgen fixar jag imorgon. Nu måste jag äta och sedan sova. Upp och tentaplugga imorgon, tenta på fredag!! Är ju ganska sltene, fick genomsnittligt ungefär 5 timmar per natt denna helgen :P

Satt och funderade lite i bilen förut. Jag känner för att skapa en blogg till, en blogg där man är helt anonym. Typ ett alias ni vet? Där man verkligen skriver EXAKT allt man tänker på för stunden. Visst, det gör jag ju såklart nu med, men detta menar jag som mer dirty och äkta omoraliskt! Och sånt kanske man inte vill att släktingar oså ska läsa om :P Nej men hoppas ni förstår min tanke! Och den kommer antagligen att sättas i verket ganska snart.. Men inte istället för denna, utan bara som en sido-grej! Så om ni någon gång kanske klickar er in på en snuskig, "icke-svennebanan-blogg" i framtiden, då kan det vara jag ;) I'm bad, I know.


31/10

HEJ :D Nu är vi hemma igen efter en oförglömlig helg hemma hos Joss i Karlstad! Positivt överraskad av staden trots att solen inte kikade fram förrän idag, precis innan vi skulle sticka hem :P Ska snart ge er en liten sammanfattning, be ready!


Byye

Nu drar vi och härjar järnet i Karlstad!

Brr

Det är ju hemskt att man tvingas frysa så om halsen nu när det blir kallare ute.

Halsduken = En gåva från Gud


Sedan är det ju bara HUR snyggt som helst också!

Ghaa

Jisses sicken klimakterietant läraren var idag då, assur :S Men hade bara föreläsningar på förmiddagen så kom ju hem i någorlunda tid :)

Visst är människor som inte tar ansvar för sitt eget handlande bland det mest störande som finns? Som till exempel vid valet eller angående pälsindustrin eller källsortering. "Nej, men MIN röst eller MINA inköp/slarv vid sortering gör ingen skillnad" Nänä, så du ska inte ta ansvar då? Och om alla andra tänker likadant, hur skulle det då se ut? Jag tycker det ät SLAPPT och OANSVARIGT. Sedan dom som har mage att ens yttra sig om hur det ser ut politiskt i Sverige nu ska bara vara TYSTA, för dom har inte ens dragit sitt strå till stacken och visat vad dom tycker. Sedan, nej, en enda valsedel gör väl ingen skillnad, men om man ska se till helheten så vägs ju alla röster samman; Din röst gör skillnad!

Utför en handling som du kan se upphöjd till allmän lag = Skyll inte ifrån dig på att det du gör "inte gör någon skillnad"! Sluta vara så slappa och oansvariga.

Night is falling

What hurts the most is that it hurts the most.

Och tårarna rinner.

Ibland önskar jag hade jag orkat berätta för er, men finner inte kraften att skriva eller yttra orden. Det gör för ont, ni skulle ändå inte förstå vad det innebär. Inte för mig. Aldrig. Någon klok människa sa en gång något om att man inte kan förstå förrän man gått i den andres skor. Och så är det. Så är det just nu. Jag vill inte ha medlidande, orkar inte med det. Det är kämpigt nog. Men det är egentligen inte mig det är synd om. Inte jag som behöver gå igenom saker. Det är DU som är stark. DU som tvingas igenom saker du inte förtjänar. DU kan inte hjälpa att allt är dom det är. Att DU är DU. Men det finns så mycket mer. Under ytan. Och det är krävande att stå bredvid som en åskådare. Krävande att ha hemska tankar. Tankar som jag vet är förbjudna. Och det är det som är värst. Att ibland känna ett hat. Ett hat som ingen är orsaken till. Då känner man sig så förstörd. Så hemsk. Inte värdig, då det inte är MIG det är synd om. Men det som kommer nu har jag inte upplevt än. Aldrig varit med om. Detta kan bli det värsta i hela mitt liv. Och det är då jag undrar, kan det ens bli värre? Men igen, det är inte mig det handlar om. Det är DIG det handlar om. Jag är så maktlös.

.

Äkta eller ej; jag tycker Carolina är sjukt snygg!





Likhet med?


Kallt kallt kallt..

Fy, nu är det vinter!
Lyckades läsa ett kapitel i den tråkigaste psykologibok som finns förut, bara 150 sidor kvar haha..


Och som den pluggis jag är blev jag överlycklig över dom här kombinerande pennorna, men bläck på ena sidan och understykning på andra!

Hästhår, vad hett :P

Kylan kan vara riktigt vacker ibland..


25/10

Skulle ju egentligen åkt till skolan idag, men var så trött och mådde dåligt så sket i det.. Illa! Ska upp till stallet sedan, och som kompensation för den skada jag gjort pluggandet tänkte jag sätta mig och läsa vår roooliga kurslitteratur där. Alltid något! Ska även knäppa en del bilder så att ni, liksom jag, hästnördar kan få lite att glo på. Sedan är hästarna trots allt en STOR del av min vardag och fritid!

Rolig bild jag blev taggad i på fb förut

Miss you girls!

Hej folket :)

I know, blev ingen uppdatering igår. Men hände inget spec heller :P Jo, var på ÖB, wow! Blev köpt lite skit och även fågelmat, jag älskar att mata småfåglar :D Hänger fågelmataren precis utanför mitt fönster så kan sitta innanför och kika, det värsta är att det är precis vad jag gör varje dag hela vintern :P

Fint va?

Rick och jag gjorde även våra egna pizzor, som blev över förväntan!


Vi ska nog satsa på ett sådant yrke... Don't mind dom knöliga kanterna :P

Yes!

Nu är hela första säsongen av En ängels tålamod nedladdat! Blir till att glo på det såhär under min vita helg :] Som förövrigt varit smått ångestladdad :S Tänk att man kan sakna alkohol och festande såhär.. Men laddar istället för Karlstad nästa helg med snygg-töserna!


<3



Why do I always want it all..

.

I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set
And I'm the kid that falls
It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
Looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You'll come around
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all

It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right,
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't believe you



Faan

De sju dödssynderna

1. Högmod

2. Girighet

3. Vällust

4. Avund

5. Frosseri

6. Vrede

7. Lättja

Think about it folks, I'm off

Puss


22/10

Jaa, snölandskap ute då. Bu eller bä? Hmm. Snön är okej, men isen är hemsk! Kom precis hem från stan, var i affären Frukt & grönt från hela världen efter vi kommit från skolan. Dom har naturgodis för 9:90! Gör lite reklam sådär åt dom, mitt emot Swedbank, go there :)
Ganska gött när man kommer hem från skolan och mormor har varit här och gjort middag, nicenice! Är förövrigt jättetrött (som vanligt) men fick jag gjort något i skolan tror ni? Nä. Vi lyckades sitta i fyra timmar utan att göra ett skit nytta. Vi kikade resor istället :P Och om man säger såhär, det började med en långweekend i Barcelona eller Paris och slutade med att vi kollade upp endags-kryssning, Galaxy, med Scandinavian Hunks. Haha snacka skillnad.. Men jag måste spara, ska ju åka upp till Carro i Lindvallen ett antal ggr under vintern!

För övrigt, love sucks. Eller nej det gör den ju inte, men den är både det bästa som kan drabba en och det värsta som kan drabba en. Har hört om två "heartbreaks" idag, och usch vad det gör ont i en av medlidande :( Killar suger! Ofta.
Nu ska jag lägga mig och vila med en bok i handen hade jag tänkt, och ikväll ska jag till Rick :)

Köss




Jag är ibland en HEMSK människa, men jag gillart trots att moralen säger annat.

Usch

Det var bannemig tråkig uppdatering idag måste jag säga, är såå psykiskt utmattad av allt i skolan. Fattar ingenting just nu!? Och jag som trodde jag var bra på psykologi.. Så imorgon ska vi sätta igång och göra övningstentor i skolan, och det är två veckor kvar! Så nog ska man fatta tills den femte. Annars är det inte mycket mer bestämt imorgon, eller ska ju träffa Rick då, men det är snarare regel än undantag på helgen haha.

Om ni vill ha ett gott skratt eller 15, sök på youtube:
*Sunes jul - Bästa med Rudolf
*Sunes jul - Julbaket
*Sunes jul - Varuhuset

Måste vara en av dom bättre julkalendrarna som gjorts! Att dom inte gör såna längre.. Men jag & Firre fick en snilleblixt på bussen till skolan imorse; Skippa alla nya och kassa julkalendrar och kör repriser på dom bästa istället! Vilket enligt mig är:
  • Sunes jul
  • Mysteriet på Greveholm
  • Pelle Svanslös
  • Ronny & Julia
  • Dieselråttor och sjömansmöss

Håller ni inte med?






Nej, nu ska jag lägga mig och läsa. Har många böcker framför mig att se fram emot nu ju!

Puss

.

Det är nästan så jag bara MÅSTE gå in på Lejas och fråga om receptet!

After Eight- tårta med grädde till. Bland det godaste jag någonsin smakat!! (Sedär, fick till och med TVÅ utropstecken, det ni)

Snoow

Hjälp, fasen vad RÄDD jag var när jag körde hem från stallet precis. De största snöflingorna jag någonsin sett ever föll ner. Hade NOLL sikt och NOLL grepp (sommardäck..) Körde i 40 på 70-vägen :S Då blev man glad när gatlyktorna kom och snön slutade lägga sig :) Om jag inte är helt bakom flötet så är det nog bland dom tidigaste snöfallen jag varit med om, bådar ju gott!




Imorse i thn. Och ja, vi fick faktiskt gjort nästan allt på grupparbetet! Bara en tjej som inte skrivit till sin del än. Men GÖTT, nog första ggn i mitt liv jag är klar med en uppgift en hel vecka innan deadline!

WTF

SNÖ?? NU??




Helluu :)

Nu är Rick och jag tillbaka från stallet. Ja, han är så snäll att han följer med mig :) Galopp på travbanan, nice! Även en rolig överraskning att Malin ska köpa Donna som stått i vårt stall i två år :) Eller Malin & Marianne kanske är mer sanning :P
Var ju och fikade med Malin & Carro på bästa Lejas förut. REKOMMENDERAS starkt! Hur fint som helst och inte dyrare än andra ställen; en stor latte för 29 :- liksom.


Innan så köpte jag faktiskt Stephen Kings bok Pestens tid. Svenska namnet på The stand. Haha 1200 sidor ungefär, så har o göra ett tag. Intressant o se vad man tkr.. Sedan fyndade jag höststövlar på Second hand! 140 spänn liksom och nästan nya! Imorgon kommer bilder på dom :) Danke Carro som visade butiken!

Nepp, nu ska vi upp och steka korv med bröd :P Leta filmer dessutom! Ska faktiskt ta och skriva ett inlägg med "Måste ses!" ngn dag när jag kommit fram till fler än tre, som jag ligger på just nu.. Haha.

Ciaaoo

Stephen King

Ska faktiskt ta och läsa ett par av hans böcker, känns som att man kanske missar något annars.. Har läst ett antal recensioner, och ska börja med

* It/Det
* The stand

Dom som fått bäst kritik av flest! Om man håller med återstår att se..


G-day mates

Sitter i skolan, vettetusan hur mkt som blir gjort egentligen! Har ju varit här i 1,5h redan och inget har hänt :P Jaja har tjötat och haft oss iaf.. Och anmält till tentan! 5 november 13-17. Värdelöst med eftermiddag men vad ska man göra. Idag sticker vi hem med 12.20 bussen och då ska jag upp till stallet för att sedan träffa Carro & Malin på stan för fika och sedan åter upp till stallet för kvällsfodringen. Vilken intressant dag va :) Men min boyfriend kommer iaf och hälsar på sen :D
Förresten, minns ni den där serien med ängeln Gabriel; En ängels tålamod? "Vi förstår hans vägar bättre ovan däär" eller ngt. Jag laddar ner den :D :P Jisses vad jag älskade den, hoppas den fortfarande är lika bra ;)

Nej, nu får vi börja svara på alla seminariefrågor tills imorgon tror jag. Visste inte att minnet kunde vara så ointressant!

Tjingeling


Haha

Jaadu Carro, detta kallar jag shining i verkligheten; jag funderar över Halloween och du mejlar en bild vi sent kommer glömma!


2007

Johanna Bengtsson

I miss you my dear :( Vi har gjort såå mkt skoj, snart kommer jag upp så röjer vi järnet! <3














Halloween!

Ja vad tusan ska man klä ut sig till? Jag och Carro ska ju upp till k-town och partaja med Joss hela helgen! Men alltså, porrigt eller seriöst? Och ni förstår vad jag menar med porrigt - dvs det nästan alla andra tjejer klär ut sig till; Sjuksköterska, polis, ängel, djävul... Och givetvis i minimalt med tyg. Det känns så.. Vanligt. Om man kan säga så. Ni fattar vad jag menar va? Men samtidigt, vad ska man annars klä ut sig till, Frankensteins monster? Pumpa :P Haha. Nu menar jag inte att det är något fel med det, men liiite fin vill man ju känna sig! Jag och Carro snackade lite löst om att köra Angel vs Devil- style. Med tillräckligt med tyg ofc! Varken för lite eller för mkt ;) Vi får väl se vad som händer och sker! I vilket fall så kommer helt garanterat bildbevis när stunden är inne!


2008


2010

Vilken tur att man oftast blir snyggare med åren..

.

Jag vet att jag sagt det, men säger det igen; CHECKA DESSA om ni inte redan gjort det!

Sonic Syndicate - Turn it up

David Guetta ft Fergie & LMFAO - Gettin' over you

The Baseballs - Angel

Oskar Linnros - Ack Sundbyberg

David Guetta - 50 degrees

My Chemical Romance - Mama

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie

Alkaline Trio - I found away

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

Flo rida ft David Guetta - Club can't handle me

HIM - In the arms of rain

Jimmy eat world - The middle

Marilyn Manson - Arma-goddamn-motherfucking-geddon

My Chemical Romance - Helena

Ojoj

Vilka tråkiga uppdateringar jag drar till med då! Men vad ska man säga, händer inte så mkt intressant .. :P Men idag är det ngt som skiljer sig från det normala; jag skippar att åka till hästen! Haha alltid ngt.. Nejdå men är verkligen HELT slutkörd efter skolan. Och så har vi fått ääännu en uppgift att göra till torsdag. Way to go Bettan! Men jag förstår inte kopplingen psykologi - göra stapeldiagram och histogram? Nämligen det vi ska ha gjort klart till på torsdag då. Förutom det "vanliga" seminariumet. Hmm..

Äh, slutgnällt. Så ikväll blir det till att kika runt på datan (kanske lite webbtv?), läsa, och somna I TID! Sedan ska resa bokas :)

Ciao

Godnatt :)

Nu får jag sluta sitta här och mögla. I och för sig har jag pratat med både Carro, Jasmine och Yohanna angående resor till Karlstad och Dalarna. Kommer bli skitnice, båda två miniresorna :D Imorgon ska det börja bokas..

Nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen med min nyinköpta bok :) Imorgon blir det HELDAG med Bettan-föreläsningar = SNARK -.-

Jag hör av mig imorgon, om jag inte avlidit av tristess innan dess..

KÖSS


Saknar dig! <3 (har ju faktiskt gått 14 timmar sen vi sågs sist..)

Tjääänare!

Usch och fyyy vilket trist väder det varit idag, men men så är det. I skolan idag blev allt gjort som behövdes bli gjort, göött. Vi har ju faktiskt fixat en grym planering inför tentan, så det är lika bra att hålla den. Varför skjuta på grejer liksom? Rätt kul för jag, Firre, Elin & Johanna har önskat exakt samma två första kurser inför våren haha ;D

I stallet idag var det riktigt action. Kortfattat så slet sig två hästar, varav en som jag ledde, och skenade runt hela travbanan, ut på vägen framför bilar, genom stallet och sprängde tråden in till min hästs hage (men som tur var var hon inne!). Så ja, allt gick bra, men både hästar och vi som försökte fånga som fick ordentligt med motion :P




Haha jag rensade kvitton igår, hjälp vad plånboken blev tunn!


Levande ljus är mys!

Good morning :)

Just nu sitter jag i skolan och har precis skrivit den delen om Piagets teorier som jag skulle gjort tills idag. Vi ska ses sen vid halv elva och pussla samman lite. Blev ju inte så mycket sovmorgon, men får skylla mig själv. Hade ju inte gjort detta tidigare, så då får jag stå mitt kast ;)
Igår var det inte mycket som hände. Man kan sammanfatta det såhär:

* Åkte upp och fodrade och släppte ut hästar efter ca fem timmars sömn = zoombiie.
* Åt skräpmat till en värdelös film.
* Steensomnade tre timmar till..
* Åkte upp och red.
* Hem, duschade, lagade mat.
* Glodde Rallybrudar och Supernatural.
* Somnade, alldeles för sent!

Dvs, inget intressant = kass uppdatering!

Idag ska vi se om vi inte kan få pluggat ordentligt! Och denna gång ska vi börja tentaplugga mycket tidigare. Men som jag nämnt; förstår inte alls hur vi ska hinna göra allt som måste göras i denna delkurs.. Jaja, den som lever får se!

Köss

17/10

Var nice igår. Blev faktiskt Morten's efter förfest med Carro och Joss :) Har bestämt att vi ska åka upp och hälsa på henne v43, dvs över halloween. Skoj! Men i vilket fall, var första ggn jag var på Morten's igår och blev ganska positivt överraskad. I vilket fall när vi hittade dansgolvet på tredje våningen, så dit sticker man igen. Fast.. Min mamma brukar gå dit.. Om man säger så.. Träffade både stalltant och stallägaren där. Inte för att jag har något emot dom, men  lite stelt blev det såklart. Anyway lite bilder:







Pardey

Nu bär det snart av mot förfest, sedan får vi se vart kvällen för oss..
Kameran hänger med såklaaart!

I'm a party, and party and party and party...
And party and party and party...
I'm a party, and party and party and party...
And party and party and party...


Tjenixen!

Sitter ute i en skog, vid en sjö på en ö. Helt sant dessutom! Min pojkvän är överlycklig över att bo så centralt! Eller inte :) Tänk att man faktiskt kan vara glad över att bo i en såpass "stor" stad som Uddevalla :P Funderade på det när jag gick den vanliga slingan ner mot stan igår; att jaa, jag tycker om att bo där jag bor. Visst jag kommer såklart vilja bo på andra ställen genom livet, men kommer aldrig kunna flytta utomlands permanent tror jag. Jag är alldeles för hemma-kär. Hemma-kär och "släkttörstande". Själv älskar jag nämligen min släkt, och är så glad över att kunna träffa dom ofta och mycket i och med att alla bor så nära varandra. Och den känslan önskar jag mina blivande barn också. Sen kan såklart livet ta andra vändningar och man kanske inte alls hamnar där man trott från början. Men drömmen just nu är i alla fall att bo kvar någonstans i bohuslän, eller närheten. Kanske i Göteborg? Only God knows.

Fytusan vad Ricks dator låter som ett äkta tröskverk! 5 fläktar låter inte dåligt mycket. Vad är det med killar och teknik? Ikväll blir det lite alkoholintag med några bruds. Betoning på att idag MÅSTE det bli ett LITET intag, ska nämligen upp i ottan och släppa ut hästar. Vill ju inte bli av med körkortet när jag precis blivit klar med prövotiden!

Äh, vet inte riktigt vad jag babblar om längre så slutar nog nu. Snart ska vi ge oss av till UA, och jag tänker proppsa på att vi ska köra förbi driven på donken. Är så sjukt, galet sugen på McFlurry med smarties! Gosh..

PUSS


.

Ibland HAATAAR jag att bo hemma!!

Nu ska jag iväg och ta bussen till min Rick :) Blir nog inte mer uppdatering idag, men I'll be back tomorrow!

Puss sötnosar


Sådär

Hemma igen :) Gjort lite ärenden, fikat på Lejas och tjötat mängder som vanligt. Mycket skönt att lätta sitt hjärta. Träffade även på en f.d. bästis i tio år, så det var allt kul! Synd att det inte blev så mycket mer snack än det blev.. Får ta igen någon gång!
Lite pics :)


Snyggaste caféet i Uddevalla. Vitt, rosa och silver KAN inte bli fel!








Fick man lust eller fick man lust att rulla sig i den..



Och detta hängde med hem :)

- Termos, doftljus, lite cider inför imorgon och två böcker Firre absolut tyckte jag skulle läsa! Så det är bara att lita på henne då ..

I'm off

Så länge kan ni ju kika på vad jag ska ha för mig i vår förhoppningsvis!

1. HV-39719 - Psykologi, 31-60 hp 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Högskolan Väst, Trollhättan

2. HV-10774 - Barn- och ungdomspsykologi 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Högskolan Väst, Trollhättan

3. GU-27501 - Kurspaket: Socialpsykologins grunder 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Göteborgs universitet, Göteborg

4. GU-27500 - Kurspaket: Sociologins grunder 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Göteborgs universitet, Göteborg

5. GU-29305 - Pedagogik och didaktik: Pedagogikens grunder 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Göteborgs universitet, Göteborg


God f.m.

"Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då! Högt i topp går allas humör, och det är det som susen gö-ö-ör"

Minns ni den? :P

Okej några anledningar att jag var som jag var igår:
*Hästtandläkarjäkeln kom inte lik förbannat, så jag stressade hem från skolan helt i onödan, för att få ett samtal, strax innan jag ska sätta mig i bilen och köra till stallet, om att hon inte kommer i alla fall. Nähäjj!? Alltid såhär när man håller på med hästar, för hovslagare är det snarare regel än undantag att ändra tiden i sista sekund. Aja, hon kommer i alla fall om två veckor igen.

*Överraskningsfesten som vi planerat för Rick blir inte av i alla fall, fick veta det igår. Också segt när man sett fram emot det, pratar med folk, och i sista stund så blir det inte av. Nehepp..

*Typ "bråkat" (eller vad man ska kalla det) med en kompis.

*PMS!! Antagligen allra största boven i dramat..

Nu ska jag göra iordning mig lite för att sticka ner på stan. Ska köpa lite smink, doftljus och fika med en kompis. Ska se om jag inte hinner prata med en f.d. gymnasielärare till mig om en undersökning till den kognitiva psykologin vi börjat med nu. Dom 7hp innefattar en salstenta, en stor gruppuppgift samt två seminarium med frågor som ska göras. Tjiho, när ska man hinna allt hade Bettan tänkt!? Bara att le, Kanye sjunger ju "that don't kill me can only make me stronger. Jag litar på honom ;)

n- n- now th- that don't kill me
can only make me stronger
I need you to hurry up now
cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
cause i cant get much wronger
man I've been waitin' all night now
that's how long I've been on ya



Förlåt

För en jättekass och rörigt tråkig uppdatering idag. Har hänt lite grejer som gör att mitt humör är lite som det är. Alltså inte bara EN grej, utan ett par stycken kombinerade, och har man dessutom PMS så blir det som det blir som ni säkert förstår haha.. Anyway, blir nog bra att sova lite på saken så känns allt säkert bättre imorgon. Om inte annat så har jag magiskt mycket som ska göras för skolan, så i värsta fall begraver jag mig totaaaalt i det.

Sry again, and thanx för reading :)

Yours sincerely
Malin



(sedär, vad internationell jag blev)


.

Ingen bra idé att jag bloggar nu. Skulle bara kasta ur mig grejer jag kommer ångra, I'll be back...

.

Nu blir det ytterligare en heldag i skolan, och sedan direkt upp till stallet för tandläkare. Hästtandläkare då ;) Så blir en intensiv dag, höres om ungefär tolv timmar igen!

<3

Kom o tänka på

Ett av dom bästa citaten från Magaluf. Magiskt roligt hade vi åt det!

Caroline (arg som ett bi) - Och vad har hon som inte jag har!?
Malin (utan betänketid) - Fetma..!

Kollar på varandra i tre sekunder och sedan ASGARV.


:'(

Min älskling har krockat! Bby <3


Phuu

Äntligen hemma för dagen typ. Men är rätt skönt att ha fullt upp hela dagen, man somnar så gott då ;)
Bilder från idag!



Cykel ner till stan och sedan Stallbackabron till kära Thn!





Ledtråd till det C-K gjorde, avslöjar såklart inte förrän hon själv gjort det ;)



Lite outfit :)


Snygging är lycklig!




Sedan var det min tur att fylla på min kroppsutsmyckning. Tror resultatet kommer bli skitsnyggt! Totally worth the pain..
Sista bilden är från Cactuz i Uddevalla där jag åt en kanongod räksallad. Behövligt för oss efter timmar av adrenalinpump!

Tjaråå

Nu ska jag gå ner mot stan för att ta bussen till Thn. Vad är det jag och C-K ska hitta på där nu då..? Bildbevis kommer inom kort ;)

Au revoir


Näej

Nu får det vara nog. Har suttit framför datan X antal timmar i rad nu. Och har man egentligen gjort någon nytta? Tveksamt. Men har kikat runt på studera.nu i alla fall! Jisses vad många roliga kurser det finns, får se vad det blir i slutändan. Känns skönt att det, trots allt, är kul att komma igång med pluggandet igen! Jag tror det är bra att ha ett sabatsår efter gymnasiet för att verkligen fundera över livet, men heller inte vänta för länge med att ta upp studierna igen, risken att man inte orkar ta tag i det igen blir nog större och större med tiden!

Nu får jag ta och krypa ner med en bok och ladda för imorgon: Ska följa med C-K till thn för stooora äventyr för hennes del! Sedan har jag funderat fram och tillbaka och har nog bestämt mig för förändringar gällande mig själv.. Men det får ni ta del av imorgon i så fall, wait and see .. ;)

God natt!



Kära Bibel, jag tycker allt om dig ändå. Trots dina 787 sidor :)

Stavningsproblem?

Det stavas bearnaisesås, bearnaisesås, bearnaisesås!!
Jag skojar inte om jag säger att det är fjärde gången på två dagar jag ser folk stava fel på detta ord, googla då om du inte vet vilka bokstäver som faktiskt används -.- Samma grej som när man inte kan skillnaden på de och dem. Som att skriva fel på han och honom. Kan du inte skillnaden på de och dem så skrev dom då istället!? Förlåt, men kan inte låta bli att störa mig gravt. Nu har jag det sagt.

Peace


Football

Javisst, jättetråkigt. Men ändå, Holland kom tvåa i VM. Inte så konstigt att dom äger oss som inte ens kvalade in att få vara med? Man kan inte direkt vänta sig något annat. Lägg ner bitterheten och heja vidare :)


Hihi!

Älskar att vara med och anordna grejer, och detta kan bli hur bra som helst! Kan dock inte skriva något här som ni kommer förstå... Hoppas allt klaffar bara :D

Och sen ber jag om ursäkt för bland annat mitt senaste inlägg, och många andra. Dom röriga, hjärndöda texter jag kan få till ibland! Rappakalja.. Blir så när man har för många tankar och för lite kreativitet!


12/10

Hej go vänner! Ganska skönt, är hemma för första ggn på tretton timmar, inte illa! Eller förlåt där ljög jag, var inne en sväng på två minuter för att byta kläder vid halv sex. Blev riktigt imponerad i skolan idag. Trodde inte det var möjligt att göra föreläsningar på kognitiv psykologi så sega som föreläsaren gjorde idag! Man höll ju på att tråkas ihjäl. Vanligtvis gnäller man ju för att läraren är för dålig på att ge konkreta exempel. Denna lärare ger för MÅNGA exempel så tillslut lägger man av att lyssna. Sedan kanske det inte var HELT lärarens fel att man tröttnade, det är ju trots allt segt att sitta och bara lyssna i två tretimmarspass.. Sedan verkar hon även älska att dela ut uppgifter! Helt galet, man blir matt bara man tänker på alla timmar man kommer spendera framför datan. Skrivandes arbeten då alltså.. Äh, nu får det vara slutgnällt för idag! Har trots allt hittat fyra riktigt sköna tjejer att umgås med, som gör dagarna roligare :) Och vanligtvis är det ju ganska svårt att komma överens med samma kön, men dessa trivs jag med. Härligt! Alltid kul att snacka skit om Tjöddan, Paljetten, Snobben osv ;) Haha snacka om att grupperingar blir till snabbt i en klass..

Anyway. Satt i bilen förut och lyssnade på radio, och plötsligt dök en riktigt bra låt upp. Trots att jag definivt inte är något Rihanna-fan (antingen verkar man älska eller hata människan) så kan jag rekommendera denna starkt! Är den ny?

Rihanna - Only girl (in the world)

La la la la
La la la la
La la la la

I want you to love me, like I'm a hot pie Keep thinkin' of me, doin' what you like So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight I wanna make you beg for it, then imma make you swallow your pride Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world! Like I'm the only one that's in command Cuz I'm the only one who understands How to make you feel like a man (yeah) Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only one... Want you to take me like a thief in the night Hold me like a pillow, make me feel right Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world! Like I'm the only one that's in command Cuz I'm the only one who understands Like I'm the only one who knows your heart, only one... Take me for a ride, ride Oh baby, take me high, high Let me make you first, first Oh make it last all night, night Take me for a ride, ride Oh baby, take me high, ride Let me make you first, first Make it last all night Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world! Like I'm the only one that's in command Cuz I'm the only one who understands How to make you feel like a man Only girl in the world Girl in the world Only girl in the world Girl in the world



Nu blev det natten

Ska tända några värmeljus, lite rökelse, ringa pojken och sedan krypa ner med en mysig bok. Det är vardagslyx på hög nivå. Imorgon ska jag lämna huset med far min kvart över sju(!) för heldag i skolan. But actually, me like :)

*Påminnelse till mig själv: Be Firre att göra boklista!*

God natt :)


Jisses

Jävlar i min låda vad jag precis tryckt i mig mat! Tro det eller inte, men denna lilla kropp klarar riktiga hästportioner. En nackdel med att vara smal och inte gå upp i vikt oavsett hur mycket man äter; vad mycket skit man stoppar i sig! Får lite smått panik när jag ser framför hur jag vaknar en dag och upptäcker att alla kilon jag borde gått upp plötsligt landat på magen, låren och framför allt armarna! För face it, ingen vill ju faktiskt vara tjock.
Men iaf, problemet med att inte gå upp när man vill det och äter för att försöka ändra på det vågen visar är ju att till exempel blodådrorna kan ta stryk istället. Det vill man ej! Så funderar från och till om jag borde bli supernyttig. Men...nej. Blir så tråkigt då.

Nu taggar vi PH folket ;)

Tror han tar över programledarrollen kanonbra!


Motion!

Japp, nu blir det till att rallyköra upp mot kusen! Eller nja, får vänta två dagar kanske, för då går min prövotid ut :D I vart fall har jag tänkt passa på att köra två pass idag. När man för en gångs skull har både tid, lust och dessutom ett kanonväder! Livet leker ibland.. Först blir det kondition och sedan styrka. Räknar med att bli borta ca sex timmar, sedan hörs vi igen! Såvida ingen älg ställer till det..

Ciao!




Yes

Probably..


HEJ

I'm back in business, trogna läsare :) Ni kan ju räkna ut själva hur mycket internet det blir när 1. Man tentapluggar dygnet runt och 2. Internet har LAGGET och vägrar blogg.se! Men nu till en liten resumé..:

Torsdag: Inte mycket hänt, var ju dagen innan tentan så det vanliga lilla gänget på ca 6 pers damp ner med böcker, anteckningar och whiteboard i grupprum på Högskolan Väst. Finns GALET många grupprum man inte behöver boka, med whiteboard och pennor! En liten våt dröm för mig som hoppas på läraryrket i framtiden.. Anyway, hade ingen som helst aning ifall jag hade pluggat på rätt någonstans. Men höll tummarna!


Var tvungen att köpa flaskan med äckligaste innehållet (typ utspädd saft) pga denna text haha!

Fredag: TENTADAGS. Möttes upp några stycken i restaurangen för ett sista paniksnack och kaffeuppladdning innan vi gav oss av mot C-huset och ena tentasalen. Fick ärligt talat en halv hjärtattack vid första anblicken på frågorna, kom inte sånna jag trodde skulle komma! Men när man bröt ner frågan till olika frågor och försökte fatta vad dom ville ha fram av en så gick det faktiskt lite bättre, så vågar nog tro att jag blir godkänd! (hoppas inte jag säger för mycket) Gjorde inte som  Virre iaf, glömde sista frågan :P I vart fall gick jag efter knappt fyra timmar, då satt det kvar fyra personer av 120. När jag lämnade in mina fem skrivna blad så fick man kommentaren "ojdå, du måste ha skrivkramp?" Jotack kära tentavakt, den kom efter ca 20 minuter så sen var det bara att försöka knäcka loss benen så gott man kunde :D Haha, skämt åtsido, har fortfarande kvar svullnad efter pennan på höger ringfinger. DÅ är det illa, DÅ förstår man nog min avsky gentemot blyertspennor..
Efter tentan mötte jag upp C-K och följde med henne och lämnade skiss för tatoo innan vi åkte till stan i UA och köpte presenter till min kära pojkvän (skitsnyggt armband + plunta och tillhörande shotglas med texten TÖRSTA HJÄLPEN. Haha, vi tyckte vi var roliga) och till min mor (L'oréalnagellack) innan jag mötte upp Rick när han skulle byta sin tungpiercing på Viking. Sen var vi väääldigt onyttiga och körde driven på Mc Donalds.. Gott vare! Och fråga mig inte, men sen fick vi för oss att köra över heeela jäkla herrestadsfjället. Dvs ut i ingenstans! Riktigt spännande, kändes nästan som amazing race :P Iaf innan vi återigen såg Uddevallaskyltarna. Resten av kvällen gick väldigt lugnt till, skitskönt då min hjärna kändes mos. Men fick äntligen blekt utväxten :)

Lördag: Hej tentafest! Åkte med Frida till thn och möte där upp Johanna innan vi körde lite gatukök-style ;) Måste säga att dom som jobbade där var lite vääääl äckligt flörtiga, hmm. Sen drog vi vidare och letade upp Virres lägenhet innan det blev lite förfest med öl, vin och allsång. Riktigt nice! Här ska man kanske även nämna att vi började halv fem. Stabilt! Sen ringde övriga samlingen av dom som skulle vara med och undrade vart vi tog vägen. Så det var bara att svepa det man hade och knalla iväg mot O'learys! Var allt en trevlig kväll, men måste säga att uppslutningen var kass. Mindre än 20 av 60 personer kom till vår lilla klassfest.. Som är som en klassfest ska vara! Skitsnack och många grejer som borde vara ogjorda (inte personligen utan var åskådare till detta. Gällande det första så var jag kraftigt medverkande ;) ) Min skjuts, aka pojkvän, kom strax innan ett så då blev det kebabrulle på Pingvin! Den andra inom loppet av 10 timmar...

Allsångsledare



Snyggos



Ännu ett snyggo



Diverse classmates



Klockren bild



Dålig bild på en grym trubadur. Och vad hände till höger?


Söndag: Vakna PIGG för en gångs skull efter alkoholintag, och min bby körde upp mig till stallet där jag kunde rida lite på min pålleplutt. Har förövrigt gjort ett litet schema för att få henne i form nu! Efter det var det kalas för mor och MYCKET gott att äta, som alltid ;) Senare på kvällen tände vi maaaaassa levande ljus och glodde X antal avsnitt av Supernatural. Var hur mysigt som helst, jag verkligen älskar levande ljus och rökelser! Då känns det verkligen som att det är höst. And I like it :) I alla fall alla dessa klara, vackra höstdagar. Aaah, blir så lätt att andas på något vis. Och så "behöver" man inte få så mycket gjort. På sommaren har man pressen, i alla fall på sig själv, att man hela tiden ska få så mycket gjort. Man ska göra så mycket roligt då, jääämt och ständigt. Och det är väl kul i sig, men jag uppskattar även hösten där man mer ska ta hand om sig själv. Håller ni inte med?



.

Off to skolan! Nu jäävlar ska allt om ALLT sitta efter denna dag. Wish me good luck :)

Malin

Hair

Funderar återigen på att göra något drastiskt med håret. Återstår att se vad som sker denna gång..


Våren -09

5 oktober

Idag fyller min Rick 21 år. Grattis älskling :D


I lördags



Gänget på spårvagnen mot krogen!






.

Vissa läser, andra lyfter vikter. Nörd som jag är tar jag en lång ridtur för att rensa huvudet och må bra. Själavård är underskattat!




Tjolahopp

Ännu en effektiv dag i skolan, men börjar bli rejält stressad för tentan nu.. Det är ju så mycket känns det som! Men blir skolan även tis, ons och tors 08.30-14.00 (tidigast) så något ska man väl få in i huvudet... Priset på min trötthet var när jag inte mindes de rätta orden, utan hävde ur mig påhittade så som primärprojektioncortus och senapsklyfta, Frida körde mest på synapsgas osv. HAHA sjukt roligt xd Tillslut fick vi köra på enkla förkortningar som PPC och AC och skriva en bilaga på förklaringar vid tentan kom vi fram till ;)
Nejfasen nu får jag upp till pållen, inte så inspirerande väder men men..
Blev tyvärr inte så mycket fyndat på second hand iaf, men två väskor lyckades jag gräva fram :)


Sånt här får man lära sig när man går på dass på HV



30kr styck, me like.

Iiisch

Idag är man bakis, inte för att jag drack så mycket, utan snarare pga för lite sömn. Men jag och C-K har kommit överrens/underfund med att vi nog "växt ifrån" Trägårn nu, har inte alls varit roligt det senaste.. Så nu ska vi göra ALLA krogar i Gbg innan hon flyttar till Sälen för säsongsarbete! Eller inte alla såklart, men testa ställen där man inte varit förr ;)
Imorgon blir det plugg i Thn för hela slanten! Tentan på fredag, da-da-da-daaaaamm! Även C-K ska börja plugga där imorgon, så ska vara lite guide haha :D Om jag inte nämnt det, hjälp vad jag blev positivt överraskad av HV när jag själv började där! Fräscha lokaler, engagerade lärare, unga människor och främst; många studielandskap med plats för eleverna att självstudera, stort plus!
Sen imorgon ska jag med moster, kusin och eventuellt lillasyster till second hand-affär, längtat efter det länge nu! Hoppas på fynd..

Har varit lite drama idag också, ett värdefullt tips:

Omge dig med människor som GER dig energi, inte dom som STJÄL din energi.

I'm off

Nu drar vi ner till göteborg och inflyttningsfest! Sedan får man se vart kvällen för en :)


Igår innan jag & Rick hämtade Baloo och hans tjej för thaibuffé:)

HAHAHA

Bra att du kommenterade Carro, självklart menar jag att NK är KONKRET och inte ABSTRAKT xD Jaja där ser man ett bevis på hjärncellernas tillfälliga semester -.-

Nu blir det Supernatural med min gos :)

HEJA DANIEL I IDOL!!!

Godnatt :*

Chaa cha bloggen

Har sån torka numera, känns som om all min kreativitet tas ut i skolan, och sedan är förrådet liksom slut. Men får bli bättring på det :]

Seminariumet gick hur som haver bra, alltid gött :) Sedan älskar vi ju Bettan också, har aldrig varit med om en så pedagogisk lärare faktiskt, lite av en förebild får hon nog bli.. Ska ju, efter alla vändor, satsa på att bli lärare för gymnasieelever. Psykologi och hmm.. Helst NK :P Vet inte hur det funkar att kombinera, men det är drömmen i varje fall! Dom ämnena jag själv hade lättast för, förutom religion och filosofi också då, men dom två sistnämnda är så hiiiimla stora! Visst det är ju NK också, men där är allt liksom abstrakt på ett annat vis. Får väl räcka med ett småflummigt ämne, psykologi, och neutralisera helheten med NK haha.

Nu har även den trevliga tentaångesten infunnit sig. GHAAA PANIIK!! Vi satte oss ett par tjejer efter skolan idag och försökte fatta lite, gick.. Sådär måste jag säga.. Så mån-ons(ev tors) blir det råplugg i Härjedalen på HV! Väldigt roligt internskämt Malin.. Jag är trött.. Sen måste jag bli bättre på att ta kort! Får börja med det sen idag. Rick är och tränar med en kompis till honom och sen får vi se vad som händer. Men lugnt ska det bli i alla fall, riktigt skönt :) Efter dunderfyllan i fredags så längtar jag inte efter smaken av alkohol, men är nog bra att ha en lite små-vit period framöver. Men imorgon ska jag på inflyttningsfest hos Malin i götet, hoppas på en trevlig kväll! :)

Sov fem timmar inatt så får bli en liten powernap nu känns det som -.-

Puss & Kram


RSS 2.0