30/11

SKJUT MIG! Har hållt på i sex timmar och skrivit en tredjedel av den första delen av hemtentan, sen återstår ytterligare två delar. Segt? - JA! Nu ska jag snart hem och gräva ner mig i rabatten, orkar inte mer. Detta är SVÅRT! Blir inget stall heller, hjärnan är potatismos :)

Puss på er!

Good night

Har varit alldeles för mycket onödigt lyxande för min del ikväll, inte gjort ngt vettigt allt. Grrr på mig! Nu ska jag äta upp min fruktsallad, snacka klart med Caroline och sen ringa Rick innan jag läser lite nerbäddad i en sköön säng :) Imorgon får vi se hur det blir med bloggandet. Först skola hela dagen, sedan ärenden till banken och ena jobbet & sen upp och rida. Börjar bli stressad för hemtentan nu....!


Lyx som sagt; underbart te, julgodis och ridsport på webbtv:n. Illa Malin, plugga var det ju!

Finally!

Nu har jag bokat biljett till Johanna i Dalarna! 9-12 december blir det. Ska bli jättekul! :D


Pics

Lite bilder från snöiga Uddevalla igår!







29/11

Usch vad dålig jag är på att uppdatera på helgerna! Får skärpa mig, mkt roligare att läsa när det är mkt uppdatering ju :) Imorse åkte jag hem från Rick och därefter upp till stallet för en LÅNG ridtur i snön. Hur härligt som helst! Tkte både ryttare & pålle :] Och vet ni vad, jag har skadat min handled! :( Var igår när jag skulle bära ner grejer till hagen så bara smärtade det till, molar hela tiden. Usch gillar inte att gnälla över sånt, men så jääääkla segt, kan ju inte hålla på som vanligt i stallet och grejer.. Och dessutom vaknade jag mitt i natten och hade kramp och skitont i svalget-matstrupen-magsäcken. Jätteknasigt, och läskigt! Tror jag har för mycket i huvudet nu, och det sätter sig på kroppen.. Men det har lugnat sig lite nu iaf.
Har bestämt mig för att nu får det vara nog! MÅSTE lägga ner med att älta negativa tankar, inget blir bättre och inget kan göras ogjort bara för att man tänker på det hela tiden. Man skadar bara sig själv, man får intala sig själv att "INGET blir bättre för att jag tänker på grejerna som får mig att må dåligt" Ingen kan ju gå tillbaka i tiden ändå? Jag har fått svar på det jag vill ha svar på. Dags att försöka släppa det. Inte förlåta, bara släppa och gå vidare. Försöka i alla fall.

Sådär, slut på gnällinlägg!

Fint va?

28/11

Nu är Rick ute och skottar fram sin bil som blivit TOTALT inplogad!! Det är helt sjukt, detta snöfallet. Så nu åker jag till Orust, bloggar mer när jag är framme :)

(om vi inte kör av vägen vill säga)

Tjing!


27/11

Vi skippade festen såhär i SNÖKAOSET! Blir mys istället :)


26/11

Hallåå! Gick kanon på redovisningen, men tror ni inte på fasen läraren kommer in i vår grupp och ska lyssna på oss när JAG pratar! Som tur var var det under diskussionsdelen, så kunde ta det utan pappret. Haha annars hade jag stakat mig! Kul, Frida ska hyra en klasskompis lägenhet i Thn nu i januari, då har vi det givna förfeststället ;D Och så slipper hon ju åka nästan två timmar för att ta sig till skolan, förstår om det är tröttsamt. I vilket fall har vi fått hemtentan nu, ska vara 10 sidor ungefär. HURRA! Nejdå kommer nog gå bra, bara man kommer in i rätt "skrivarstämning". Så nästa vecka kommer stavas S-K-O-L-A! Förutom fredag, då ska jag jobba på dagiset :) Och hör och häpna, idag lyckades jag motstå att käka thai när dom andra gjorde det! Var inte ens hungrig iofs men MÅSTE börja bli ekonomisk om jag ska ha råd att åka runt i sverige i vinter (dock sket sig det ekonomiska några timmar senare, man kan ju inte motså Max's cheesburgare och pommes med bearnaisedipp. Attans!)

Nej, nu sitter Rick och muttrar att jag är tråkig så får runda av här ;) Senare ska vi på Harry Potter (japp såg den ju med Carro, men Rick bjuder sååå...) Imorgon ska jag fodra kvällen i stallet och sen vara fyllechaffis på kvällen, yes jag får väl också vara det ibland.... -.-

Och på något vis ska jag hinna med Sthlm horseshows sändningar mellan 18-22! Haha lycka till typ..

Tjingeling :]


Telefoner...

Måste köpa ny mobil. Men vad ska man välja för någon??






HAJ

Blev inget inlägg igår, hade fullt upp hela dagen så startade inte ens internet! Stallet, trollhättan, filmkväll och sen kom Rick. Busy day :] Blev Paranormal activity och The ring 2. Funderar starkt om man kanske ska se paranormal 2 på bio! Frågan är bara vem som vågar gå med :P Haha igår var vi rätt roliga, alla skrek massa ggr, men ibland inte pga att det var läskigt utan för att dom andra skrek! Så ska det va! Var Victor, Milla, jag, Frida, Johanna & en kompis till Virre samt massa chips och godis. Mumma, får göras om snart!

Idag skrev vi klart diskussionen till inlämningen och imorgon ska vi hålla föredrag i 25 var i mindre grupper. AAAAH, skjut mig! Skitsvårt ju :( Men men. Nu blir det Paradise hotel, får sluta missa det hela tiden!

Tjing

!

Vafaan vill folk?? Varför finner dom njutning i en annans olycka?? Varför en vilja att strö salt i såren?? JAG HATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARHATAR. Orkar inte.


23/11

Sådär, hemma och kan lugna ner mig nu :) Ute och red i halv snöstorm förut också haha, men finns INGET härlligare än galopper i snö.. Nu har vi iaf gjort halva arbetet om Fromm, diskussion kvar, det ska fixas imorgon. Och imorgon är det SKRÄCKFILMSKVÄLL hemma hos en klasskompis, skoj initiativ! Meeen frågan är då.. Bästa skräckisen är...








Brr

VÄLDIGT mycket snö ute nu, mysigt! Hoppas den får ligga bara :) Nu ska jag snart till skolan, är väl hemma igen halv sex. Dvs HELA jäkla dan :P

Älskar låten!<3

En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Refräng:
Lilla Lady, Hey, Lilla Lady x4

Den lilla staden fick knappast ett farväl
När andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Refräng

Excusez moi
Ursäkta min franska x3
Excusez moi
Ursäkta min franska x3
Excusez moi

Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket x2

Refräng


Hur...

... vet man att Malin är alkoholpåverkad?

1. Hon är illröd och varm om öronen.
2. Hon gör alltid den här gesten



Gosh

Tidigare har jag inte direkt lagt någon större vikt vid Petter när det gäller svensk musik. Men ni som sett Så mycket bättre på tv4 måste hålla med om:
KILLEN ÄR ETT GENI PÅ DET HAN GÖR!!

Sök på Spotify, Petter - Stockholm i mitt hjärta


Hajj!

Vad glad jag blir att ni fortfarande klickar in er hit trots att uppdateringen är kass, fortsätt så! ;D

Idag har varit en ganska kass dag
- Rick åkte hem imorse
- Haft västra götalands tråkigaste föreläsning
- Red i halv snöstorm, snöade på snedden=Allt kommer i ögonen! MORR

Imorgon blir det samma stuk på det hela: Skola hela dagen, upp till stallet vid 18.00. Blir nog skritt på terrängbanan ett par varv... Går ju inte att göra så mkt mer i den här kramsnön! Hade det bara varit ljust så hade man ju kunnat galoppera så snön i fastnar i hovarna men men :) Trots allt grymt lyxigt med den banan; ingen som helst trafik och lagom mkt backar!

Sen saknar jag min Carro, som flyttade till Sälen igår för ett halvår framöver. Förhoppningsvis åker jag upp och hälsar på v.52! Men en jäkla tur att facebook och sånt finns så man kan hålla kontakten ;)


Oslagbaaaaara

.

Det var alldeles nyss jag faktiskt kom o tänka på vad Duffy sjöng i den här låten..

 

When I get to Warwick Avenue

Meet me by the entrance of the tube

We can talk things over a little time

Promise me you wont step out of line

 

When I get to Warwick Avenue

Please drop the past and be true

Don't think we're okay

Just because I'm here

You hurt me bad but I won't shed a tear

 

I'm leaving you for the last time baby

You think you're loving

But you don't love me

I've been confused

Outta my mind lately

You think you're loving

But I want to be free

Baby you've hurt me

 

When I get to Warwick Avenue

We'll spend an hour but no more than two

Our only chance to speak once more

I showed you the answers, now here's the door

 

When I get to Warwick Avenue

I'll tell you baby that we're through

 

'Cause I'm leaving you for the last time baby

You think you're loving

But you don't love me

I've been confused

And outta my mind lately

You think you're loving

But you don't love me

I want to be free

Baby you've hurt me

 

All the days spent together

I wish for better

But I didn't want the train to come

Now it's departed, I'm broken hearted

Seems like we never started

All those days spent together

When I wished for better

And I didn't want the train to come

No, no

 

You think you're loving

But you don't love me

I want to be free

Baby you've hurt me

You don't love me

I want to be free

Baby you've hurt me



Me

Ibland kan man leta upp grejer i garderoben man glömt att man har! Alltför ofta.. Nu står snart Carro här och tutar, TJING :)



Au revoir

Nu drar vi och ska se senaste Harry Potter på bio! Älskar dom filmerna, nästan lika bra som böckerna. Finns nästan inget mysigare än att försvinna i den världen för en stund. Den som inte läst böckerna har MISSAT något av det bästa som gjorts under min livstid! Japp, total fan...


Yo

Kom o tänka på en sak när jag duschade förut.. Jag vet inte hur många av er som håller på med hästar. Nu är det ju så att jag rider 6 dagar i veckan och kan skriva MKT mer om hur jag gör det osv osv. Ni förstår hur jag menar. Om det är så att ni vill att jag skriver mer om hur jag rider, åsikter ch grejer, HÖR AV ER så fixar vi det ;D
Här är några bilder på min lilla tant :)



OJ så fotogenisk, inte!



Haha betfor överallt


19/11

G-day mates :) Inte i skolan idag heller, mår fortfarande bajs.. Ååh jag såg Vingar av glas igår kväll, längesen nu! Jag kommer ihåg att jag och några kompisar (vi var väl kanske 14) satt och spolade fram och tillbaka när Alexander Skarsgård stod i bar överkropp. Haha den går inte av för hackor! Och han har ju inte blivit fulare med åren, går ju att se i True blood att 10 år bara gjort gott. Nu låter det som om jag är världens fan av Skarsgård, och det är jag egentligen inte, men ändå dök han upp i mina drömmar inatt? Hmm...



Ååh

Kollade igenom bilderna från Magaluf. Otroligt att det redan gått 3 månader sen vi var där. Längtar tillbaka!








Hemsk bild. Men SATAN vad lyckliga vi va!

Glögg

Jag älskart!! Här nedan kommer en grej som många höjer på ögonbrynen på när dom hör, men ALLA tycker om det när dom smakat. Du måste prova, I dare you ;D

Malins vinnande julgroggsrecept:

80% Kall Dufvenkrooks vinglögg (10%alkohol) I värsta fall kan Blossa funka.. I värsta!
20% Apotekarnes julmust

Häll tsm i ett stort glas och ENJOY!

Obs! Då den goda pepparkakssmaken beslöjar spritsmaken blir ofta fyllan ett mycket överraskande faktum, drick inte så fort som jag brukar ;)


Dracks i helgen som synes. Och man glömmer att det är vin i glöggen. Ajaj i huvudet dan efter... Ask Carro ;)

18/11

Det är aldrig för tidigt att börja julförbereda ;D







Nu:

Ska jag baka pepparkakor :D Och försöka att inte nysa för mycket på dom...

Såg förövrigt precis på The butterfly effect. Så jaha, nu kommer jag vara körd i huvudet resten av dagen och tänka för mycket :)

Peace


.

Tycker synd om mig själv nu, det får man göra ibland... Pallar inte ens åka till skolan imorgon, för jag lär inte må bättre då :( Men man får se det positivt = massa pluggtid hemma ;D Nu ska jag äta och sedan krypa ner framför senaste Twilightfilmen :)



Och jag skiter faktiskt i att vissa stör sig på vad jag borde och inte borde skriva. Så ni kan bara fara dit pepparn växer med dom åsikterna, speciellt eftersom det inte ens är er det angår. Och inte när det angår en sån sak.

Haha

Fick mig ett liitet skratt iaf!

Snoppen säger till sina kulor : Kom igen Grabbar, jag ska ta er till en fest ni aldrig kommer glömma. Kulorna svarade : du ljuger din jävel , du kommer att gå in själv..sen får vi hänga utanför och banka på tills festen är slut ...


Nej nu...

Tar jag och gräver min grav och går och lägger mig snart.

Ont i halsen
Feber
Skrikiga ungar i 8 timmar
Måste upp och fodra hästar senare ikväll
FEBER

Humöret är inte på topp, så kan det vara ibland. Nu ska jag byllta på mig massvis med kläder och med en alvedon i magen ge mig ut i mörkret. Sedan blir det till att kolla Eclipse som jag laddat ner :)) På lördag blir det förövrigt Harry Potter med Carro! Och vad glad jag är för din skull efter igår :D

Nej gott folk, kreativiteten sprutar inte direkt så därför ger jag mig nu.
Köss


Usch

Har magiskt ont i halsen, inte bra :( Och Rick är också sjuk, stackarn <3 Imorgon ska jag hoppa in och jobba på skolan 8-16, hoppas det blir roligt! Men kass uppdatering är att räkna med ;) Nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva önskelista till tomten, hoppas jag varit snäll iår.. Sedan blir det till att hälsa på John Blund. God natt :)

Carro jag håller tummarna för dig hihi!


.


Goding :)

Jacket


Lindex är underskattat!

16/11

Sådär, varit i simhallen och en sväng nere på stan :) Jag har ju verkligen ingen koll på hur man liksom ska simma "mest effektivt" men värmde upp 10 längder bröstsim. Sedan körde jag 10 längder på 75 %, varannan bröstsim och varannan rygg. Efter det gjorde jag som Elin sa; dvs crawla och hålla andan. Jisses så jobbigt :P Så blev typ 10 längder på det sättet, halva längden bröstsim och halva crawla med huvudet under vattenytan. Tills sist körde jag 10 längder på 75% igen och sen några längder för att varva ner. Som sagt, ingen aning om jag är ute och cyklar totalt med det, men roligt är det! Om ngn duktig, simkunnig person tkr detta är heeelt uppåt väggarna så hör gärna av dig :)


Osminkad och vacker, men med ny skinnjacka! (fejk då såklart) Mor köpte åt mig, har kostat 500 men hon betalada 125. Som hittat!


Nya skolgrejer, rosa såklart!


Köpte presenter till mig själv också (A) Vrf? Because I'm worth it!

Hmm, undra vad det kan vara ...

Good morning

Eller har varit vaken sen nio, men tittat på gamla En ängels tålamod-avsnitt. Hur kul som helst! Nu ska jag upp och äta frukost och sedan sticker jag till simhallen. Ska ta till mig Elins tips i bassängen för att få bättre kondition, men livet som insats känns det som haha :P

Tills nästa gång


Gud

Verkligen KUNGEN! Utseende, sångröst, humor. Vad mer kan man begära? Och ingen jäkla teknik som förfinar rösten här inte. R.I.P.

Lova att kolla hela klippet, oavsett om ni är fans eller ej!

http://www.youtube.com/watch?v=olqe-JnHzjU




Gött

Kom in på fortsättningskursen i psykologi på våren! En liten ljusglimt, annars är det skit just nu. Inte av någon speciell anledning, utan bara för att det är så. Vet inte vad jag ska hitta på nu, något får det bli. Kanske någon film, om jag orkar. Ingen idé att skriva mer nu, blir inget bra då.

Tills vidare..

Oj

Missade ju en bild, tack igen Carrolito ;)


Haha ser draaaagen ut, vilket säkert även var fallet...

Nu ska jag upp till stallet och sen till Rick? Om hans mobil kan tänka sig att vara normal.... :@

Sånt här håller vi på med...

"Frågan är om man kan göra något med Fromm. Hans teorier förutsätter dels att den libidinösa energin är enhetlig, och följer enhetliga mönster. Men den förutsätter även en aningen vulgärmarxistisk tanke om två huvudsakliga samhällsklasser som vuxit fram historiskt. En annan fråga är väl även om exotiserandet av proletariatet är lite sunkig, som om dess brist på anala karaktärsdrag skulle vara mera “äkta” än det småborgerliga förtingligandet.

Och frågan är ens om detta proletariat existerar… är inte just svennebanangrejer väldigt anala? Platt-teven hänger perfekt på väggen, rädslan för att vara otrogen måste förtryckas, disken är diskad, inredningen matchar i färger och bilen är tvättad…"


Lördagen i 4 bilder :) Tnx Carro






15/11

Sitter i härjedalen och skulle egentligen pluggat. Men hur går det? Sådär..
Dagens citat so far:

"Att bete sig som en man är en livsstil istället för beteende. En karl är en karl oavsett om han är 17 eller 35!"
"Facebook? Det heter Facébok (uttala som placebo) = Ja då har vi ju en ny folksjukdom; Facébokeffekt!"

Puss och kram gummibanan

Uuuuuusch

Bakisdag.se fy faaasen oså lite mensvärk på det. Blir inte bättre än så :) Var iaf hur grymt som helst igår. Först blev det Berså och sedan Park Lane tills ungefär fyra. Var varken trött eller hade ont i fötterna; tummen upp för det! Men blev typ 0 sömn inatt så nu ska jag lägga mig och däcka.

Hejdå


Lördag...

Fick ett trevligt inlägg på FB från Carro som sa att vi stod på gästlistan hos:



&



Så vilket ställe ska man välja? Kanske båda? I-landsproblem...

Heejj

Nyss hemkommen från simhallen och ska snart svänga upp till stallet, men tänkte skriva ett litet inlägg till er först :) Var nästan intressant på föreläsningen idag, synd att man är så flumm ibland bara :P Tror inte alla uppskattade det lika mkt som jag, Johanna & Frida... Hehe, men det får en ha! Men vissa killar borde verkligen brännas på bål! Om han inte skärper till sig då förstås (inte min Rick, en kompis dejt..) Då är det jobbigt att vara tjej och överanalysera allt, eller vad säger ni!? Killar tänker inte alls lika komplicerat, hmmm.

Det slog mig förut, allt HJÄLP vad skönt att man inte är 14/15/16 längre! Som i duscharna i simhallen; alla i min ålder (och äldre såklart, tanterna ska ICKE lämnas onämnda här) duschar helt ohämmat. Klart man inte står och breddar på benen och har sig, men ni förstår vad jag menar. Men dom som är 14-16 duschar med bikini på. Punkt slut. Kommer ni ihåg när man själva gjorde det? Vad man skämdes för ALLT! Och dessa tjejer, vissa av dom, kanske eventuellt MÖJLIGEN kan tänka sig att ta av överdelen men absoluuut inte mer än så! "Usch vad pinsamt" Ja, man behöver ju inte stå och flasha onödigt mycket, men vad SKÖNT det är att numera tänka "Jaja, glo på om ni vill, mig spelar det ingen roll. This is who I am" Och apropå det har jag lovat mig själv en sak nu. Bli nöjdare med hur jag ser ut, det kan vara SÅ mycket värre! Hoppas ni också tänker så, varför gräma sig?

Klart slut.



Imorgon är det Carros avskedpartajj, då kör vi! Ikväll blir det lugnt med Rickipicki :)

Good night

Imorgon blir en fullspäckad dag. Först till Trollhättan för föreläsningar, sedan till Uddevalla och sticka till simhallen, sedan hem och upp till stallet och rida, sedan hämta Rick nånstans däremellan :P Men ska allt hinna uppdatera lite också haha! På kvällen får vi se vad som händer.. Men lugnt blir det; är ju Carros avskedsmiddag/fest på lördag :D då KÖR VI!!

Nu ska jag lägga mig och glo Scream 2 och skratta lite innan jag somnar. Sleep tight :)

!

Malin blev förut alldeles galet sötsugen (som i och för sig inte är en ovanlighet) men hade inget godis hemma! Vad göra? -Lite varm oboy! Så hällde upp mjölk i kastrullen och satte på värmen. Men då, ingen oboy och ingen kakao hemma!? "Nää tänkte hon då, jag SKA ha!" Så tog vackert fyra rutor mörk choklad och värmde upp. Och vet ni vad? Det var bland det godaste hon smakat!


+

=

.


1,2,3 fanta och rosé!

Bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från Karlstad som inte finns på facebook :)


Uppresa med tuuung väska



Haha, detta säger ALLT:


Klubben Tempel!


'






Yes, jag förstörde lite..


Ryamatta-vägg!


Bakis/slappdag med Espresso house, shopping och sedan Idol & Scream




Förbereda våra fina shots

Haha ordning och reda!

Hajj goingar :)

Fullspäackad dag! Eller typ inte.. Fick rycket imorse och bakade scones till mig & Rick, blev riktigt bra! Tog lite fina bilder på det ;)
Sen stack vi iväg och simmade, Baloo hängde på också! Jag fick iaf gjort 40 längder. Ingen mängd direkt men blev ganska mör ändå. Det blir vad man gör det till! Vi lyckades även sladda oss upp till stallet, men två gånger fastnade bilen haha illa.. Imorgon ska jag upp tidigt och rida innan skolan, det ni! Hoppas även på att jag lyckas komma upp för backarna med sommardäcken på fortfarande, annars blir det svårt att hinna till skolan!


SNÖ




English breakfast ( minus diverse bacon, ägg och stekt potatis;) )

9/11

Mja, blev ju inget stall i detta vädret. Men imorgon MÅSTE jag upp för ska fodra kväll, så då får vädergudarna vara lite snällare! Visst jag tkr väldigt mkt om snö, men inte just när det snöar, utan när det liksom bara ligger ner . Hur som helst var Carro här förut. Blev te, snack och videoinspelningstittande från när vi var med i skolshowen! Haha så sött! Nu väntar jag på Rick som ska försöka ta sig hit från Kungälv. Håller tummarna att det går bra, han har ju haft otur förr..
För övrigt ska jag börja simma på mina lediga dagar, skitbra för kroppen ju och dessutom roligt. Så det får jag ta mig tid till! Måste bara köpa mer "motionsvänliga" badkläder :P


Whaaaa

Det är typ snöstorm ute och jag har inga vinterdäck på bilen..! Måste ju upp och rida :P

Idag har jag & Rick varit tsm i sju månader. Sometimes I hate that I love you


Glöm inte bort att tacka Alliansen för:

  • Minskat HIV-förebyggande arbete
  • Nästan helt stoppade kontroller av djurtransporter
  • Enorma nedskärningar i naturvården
  • Avskaffandet av skatten på handelsgödsel - vilket ökar övergödningen av Östersjön
  • Ett tydligt nej till internationella koldioxidskatter
  • Minskandet av klimatsatsningarna med 2,3 miljarder
  • Dyrare tandläkarbesök för 8 av 10 invånare
  • Införandet av fordonsskatt för bussar
  • Sänkta anslag till cykelvägar
  • Slopad subvention av vattenbaserad vindkraft
  • En okontrollerad vargjakt
  • Höjda avgifter som fick en halv miljon människor att lämna A-kassan
  • Stora nedskärningar i arbetsmiljöförbättring
  • Att psykiskt sjuka kan få fängelsestraff istället för vård
  • Att det blir lättare att avskeda folk
  • Omfattande avlyssning av elektronisk kommunikation
  • Mer reklam i TV
  • Heltidsjobb som betalar under 5000 kronor i månaden
  • Privatisering av sjukhus
  • Hårdare sjukskrivningsregler för att ha råd med skattesänkningar
  • 15 miljarder av biståndet till annat än bistånd
  • Fördubblandet av banavgiften för tåg
  • En rysk gasledning genom känsliga havsområden i Östersjön
  • Nedskärningar av Komvux med 15 000 platser
  • Nedläggningar av vårdcentraler i Stockholms fattigaste områden
  • Vapenfösäljning till militärdiktaturer
Osv osv osv ...

Kolla själva på http://tackaalliansen.se/?q=8

Nähä, är jag Miljöpartist?


Yoo!

Jag ska erkänna en sak, jag har egentligen aldrig förstått vad folk menar med att dom varit nere och sedan blivit asglada när dom lyssnat på musik. Förrän idag. Idag har varit en riktig skitdag och jag var jättenere när jag åkte från stallet. Med tryck över bröstet och en klump i halsen ni vet? Och så kommer plötsligt Oskar Linnros på radion. Och jag kommer på mig själv med världens flin och lycka i magen! Hur gör han?? Oskar, tack <3

För övrigt beter sig människor verkligen märkligt ibland, speciellt idag! Är det inte en väldigt konstig klass"kompis" så är det en kompis dejt som är knasig eller en tredje vän som beter sig smått mysko. Vad händer med världen? Nu ska jag upp och äta och sedan blir det att nörda sammandrag från veckans världscup framför webb-tv. Hästhoppning såklart, den och världscupen i skidskytte jag INTE missar i sportsammanhang!






Back in business

Hej.. :) Allt är, efter omständigheterna, ganska bra. Det är klart, sjukt jobbigt är det men men.. Vi försöker lösa allt så att säga. Jag vill/orkar inte berätta allt, men Han gjorde ngt väldigt korkat på fyllan förra helgen. Inget sex, men aah, finns ju annat som är otrohet också.. Men jag vill inte tänka för mycket på det längre. Som ni förstått har det varit VÄLDIGT jobbigt. Och tack till er som hört av er och frågat hur jag mår, det värmer <3 Men som sagt, jag har valt det alternativet som är minst piss, av två riktigt pissiga alternativ. Sometimes you have to be  strong. Och tentan fick jag heller inte gjort, hade för mycket i huvudet. Så gör den den 17 december istället :)

Nu är det rast, har precis börjat med personlighetspsykologi. Del 4 av 5 delskurser, tiden går fort!

7/11

Nu är det snart på gång go vänner! Snart...


Det kan inte bli värre.

Världen har rasat samman, min pojkvän har varit otrogen. Jag kommer skriva igen när jag orkar, just nu är det söndertrasat inuti.

Var glada för det ni har.

RSS 2.0