Våga vägra högerblock

Kommer antagligen aldrig i mitt liv rösta blått. Jag är uppfostrad med, och har moralen att man ska vara oegoistisk och hjälpa människor som har det sämre! Sen är jag absolut inte beredd att hålla med om att folk stannar hemma och lever på bidrag bara för att dom är lata, och OM det nu skulle vara så så ska ju inte dom som verkligen behöver stöd från samhället bli lidande! Jag vet hur det funkar, det finns i min släkt.

Det är min enda politiska åsikt, och resten har jag ingen som helst koll på. Och orkar inte engagera mig mer i heller för den delen. Alla får ju givetvis tycka och rösta som dom vill, men det är svårt att komma ifrån att när jag hör någon som röstar på t ex Moderaterna tänker jag bara *EGOIST* Tråkigt men sant.

Personligen blir det antagligen Miljöpartiet



Malin

Men sedär

Nu ska jag alltså ge mig in i bloggvärlden igen. Har ju försökt ett antal gånger men alltid tröttnat efter ett tag. En anledning kan vara att jag inte vill att min "vanliga" skrivdagbok här hemma ska bli lidande eftersom man kanske lägger all energi på bloggen istället. Och det är ju inte alls lika kul att ha i framtiden som en vanlig hederlig blädderbok med massa kladd i. Men ska försöka mig på både och!
En annan, eventuellt personlig, anledning är att det känns som om man inte kan skriva hela sanningen, utan bara bitar av allt på internet. Man oroar sig för vad släktingar, vänner osv ska tycka och tänka om en. Men nu tänker jag köra med en ny inställning; jag skriver precis vafasen jag vill, alltså MY NAKED TRUTH, så får släktningar (spec mamma!) helt enkelt låta bli att läsa! Visst, jag kommer givetvis inte hänga ut folk med namn och grejer. Men overall, precis vad jag tycker och tänker för stunden!

Så alltså, släktingar och vänner som inte vill veta allt: LÄS INTE!

Over and out for the moment

Malin



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0